PCOS mellett lettem terhes. Hogyan védekezzünk ezután?
"De mégsem védekezhetünk évekig gumival... "
Miért nem? 7 éve óvszert használok...
A pharmatex meg a spermaölő krém ugyanaz!
Szia!
Én abszolút megértem, hogy nem akartok évekig óvszerrel védekezni, én sem szeretem... és drága is.
Szerintem kérdezd meg az endokrinológusodat, hogy ha tartod a hármas kezelést, belefér-e a fogamzásgátló. Mondjuk én úgy tudom, hogy a fogamzásgátló tabletták inkább elfedik a tüneteket, nem előhozzák, a probléma akkor szokott előjönni, amikor abbahagyják a tabit. Ez inkább a következő baba tervezésénél lehet gond, addig nem igazán. Ha neked régebben a tabletta mellett is voltak cisztáid, akkor nagyon nem jót választott neked a dokid. :-(
Szóval szerintem a lényeg hogy védekezhettek tablettával, de endokrinológus lásson időnként, és mindenképpen tartsd a hármas kezelést.
Boldog karácsonyt kívánok!
Azért nem, mert nekünk nem nyújt ugyanolyan élményt a gumi, nekem sem, a páromnak meg főleg, szupervékony ide vagy oda...
Nincs endokrinológusom még sajnos. Tervezem hogy elmegyek egyhez majd, de hosszú a várakozási lista, ileltve a hathetes kontrollon elöször megnézetem a nőgyógyászommal,hogy megvannak e még a ciszták..
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!