5 hetes terhességet elmondtátok már a családnak?
Nálunk minden évben összejön a család május elsején (testvérek, szülők, nagyszülők, unokatesók), most is együtt lesz a család. Aznap leszek 5 hetes és 3 napos terhes. Viszont orvoshoz még nem szeretnék menni, csak a 6. hét után, hogy már legyen szívhang. Tehát eddig csak a pozitív tesztjeim vannak :)
Ti elmondanátok a családnak?
Mennyit vártatok, hány hetes terhesen közöltétek a jó hírt? :)
Nem akarom elkiabálni. Annyi szörnyűséget olvasni itt az oldalon a sikertelen terhességekről :(
Nem, max a szüleimnek. Anyunak én rögtön az első + teszt után elmondtam. (jan11.) Apunak a szülinapján (febr14) Tehát én csak miután mindent rendben találtak. Főleg mivel nekem már volt vetélésem.
Gratulálok a babához, és vigyázz magatokra! :)
Elmondtam a csalàdnak (szülők, nagyszülők, keresztszülők=násznagyok, testvérek)mert a lakodalom hetèn derült ki, és hogy ne legyen erőltetve az alkohol vagy a tànc, ha én úgy érzem, hogy nem birom. Nem bàntam meg 32. Hetet kezdtem el :-)
Deeee viszont. Nagyon nagyon jót akarok mikor azt mondom hogy ne olvass és ne nézz, és ha lehetséges ne hallgass meg negatív dolgokat. Hiszek benne hogy bevonzod+ mindenen parázni fogsz!!!!
Köszi a válaszokat!
Annyi még a történethez tartozik, hogy én már nem élek abban a városban ahol a család, így viszonylag ritkán találkozunk (ünnepekkor általában), ezt pedig mindenképpen személyesen szeretném elmondani :)
Az pedig olyan furán venné ki magát, hogy együtt volt a család, akkor nem mondtunk semmit, de 1 héttel később meg már elmondanánk (telefonon). Szóval nem tudom mi lenne a jobb. Babonás egyáltalán nem vagyok, és majd megpróbálok leszokni erről az oldalról :D
De elég addiktív :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!