Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhességet elmondtáto...

5 hetes terhességet elmondtátok már a családnak?

Figyelt kérdés

Nálunk minden évben összejön a család május elsején (testvérek, szülők, nagyszülők, unokatesók), most is együtt lesz a család. Aznap leszek 5 hetes és 3 napos terhes. Viszont orvoshoz még nem szeretnék menni, csak a 6. hét után, hogy már legyen szívhang. Tehát eddig csak a pozitív tesztjeim vannak :)

Ti elmondanátok a családnak?

Mennyit vártatok, hány hetes terhesen közöltétek a jó hírt? :)

Nem akarom elkiabálni. Annyi szörnyűséget olvasni itt az oldalon a sikertelen terhességekről :(

2013. ápr. 27. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Először is gratulálok :). én ennyi idős terhesen nem mondanám el a nagy rokonságnak csak a szülőknek. nekik én is elmondtam ennyi idős terhesen, nem bírtam magamba tartani :). nekem amúgy 6 hetesen még nem volt szívhang úgyhogy ne ijedj meg. egyébként örülök neki hogy csak a kislányom születése után kezdtem el böngészni ezt az oldalt mert sok hasznos nevelési meg stb tanács van itt de ha én itt terhesen olvasgattam volna szerintem végig paráztam volna az egészet.
2013. ápr. 27. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem, max a szüleimnek. Anyunak én rögtön az első + teszt után elmondtam. (jan11.) Apunak a szülinapján (febr14) Tehát én csak miután mindent rendben találtak. Főleg mivel nekem már volt vetélésem.

Gratulálok a babához, és vigyázz magatokra! :)

2013. ápr. 27. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Először elmondtam,kár volt,9 hetesen elvetéltem,és sajnos a rossz hír nem terjed olyan gyorsan,mint a jó,okoztak kellemetlen perceket.Másodszor csak a 12. hét után tudta meg mindenki,addig csak a férjem,és a főnököm,mert nem dolgozhattam tovább.
2013. ápr. 27. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Elmondtam a csalàdnak (szülők, nagyszülők, keresztszülők=násznagyok, testvérek)mert a lakodalom hetèn derült ki, és hogy ne legyen erőltetve az alkohol vagy a tànc, ha én úgy érzem, hogy nem birom. Nem bàntam meg 32. Hetet kezdtem el :-)

Deeee viszont. Nagyon nagyon jót akarok mikor azt mondom hogy ne olvass és ne nézz, és ha lehetséges ne hallgass meg negatív dolgokat. Hiszek benne hogy bevonzod+ mindenen parázni fogsz!!!!

2013. ápr. 27. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Mind2 terhességemet a 12. hét után mondtam el. Én babonás vagyok, nem bántam meg, hogy kivártam. 5 hetesen, orvosi lelet nélkül még semmiképpen sem mondanám el.
2013. ápr. 27. 22:50
 6/8 anonim válasza:
Én most vagyok 5 hetes terhes orvosnál még nem voltam és csak párom tudja.
2013. ápr. 27. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:
én a pozitív teszt után elmondtam anyukámnak, majd egy hét múlva apukámnak és a testvéreimnek is.:) Most leszek 9 hetes és elmondtam már idegenek is, egyrészt mert tudták, hogy babaprojekten és rákérdeztek, hazudni ill. letagadni a kisbabámat ne akartam. Volt olyan aki vadidegenként meglátta rajtam, de hogy hogyan, azt nem tudom. :)
2013. ápr. 28. 11:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Annyi még a történethez tartozik, hogy én már nem élek abban a városban ahol a család, így viszonylag ritkán találkozunk (ünnepekkor általában), ezt pedig mindenképpen személyesen szeretném elmondani :)

Az pedig olyan furán venné ki magát, hogy együtt volt a család, akkor nem mondtunk semmit, de 1 héttel később meg már elmondanánk (telefonon). Szóval nem tudom mi lenne a jobb. Babonás egyáltalán nem vagyok, és majd megpróbálok leszokni erről az oldalról :D

De elég addiktív :D

2013. ápr. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!