Van itt olyan kismama, aki szintén végigparázza a terhességét? Sorstársak kerestetnek!
Sziasztok Paramamik! 13+1 vagyok, 8 hetet fekudtem verzesek miatt. Utoljara ket hete vereztem. Nem eldontott, hogy a rossz helyen tapadt lepenyem, vagy hormonalis oka van. Most egy hete teljesen felszabadult es boldog voltam vegre, nem mintha az orvosokmegnyugtattak volna, csak ugy dontottem, a paranak veget kell vetni. Most egesz ejjel azt almodtam, hogy ma reggel van, es verzek. Hal' Istennek nem verzek, de mindjart megjon erzesem van. 3 napja alltam le az utroval, most azon parazok, hogy e miatt baj lesz. Szerencsere du megyek ultrahangra, igy legalabb meg tudok gyozodni, h jol van a pici.
De a lenyeg, hogy sztem arra kene koncentralnunk, hogy levetkozzuk a parat! Sok okbol lenne szerencses. Meg ha nem is vonzunk be valami rosszat, a kicsi szemelyiseget befolyasolja a mostani lelkiallapotunk! Legyen boldol, vidam babank, ne szorongos! Kivanom mindannyiunknak, hogy sikeruljon atallitani az agyunkat!
(Csak egy sztori, ezen azert megsertodtem: Haziorvosomnak panaszkodtam, hogy ket orvosnal jartam, tok ellenkezot mondanak, meg kezelesben is. Igy aztan nem tudom eldonteni kinek hihetek. Ezert azt tervezem elmegyek egy harmadik orvoshoz es akkor valamerre billen a merleg. Mire a haziorvos: jol van, de akkor a negyedik egy pszichologus legyen!)
Szió!Én is paramami vagyok!Egy 4 hetes spontán vetélés és egy 10 hetes missed ab műtét után a harmadik babánkat várom!Már félidős vagyok én is, az első 12 hét nagyon rossz volt, barnáztam is, kórházban is voltam emiatt 5 napot!Akkor azt gondoltam, ha elérjük a második trimesztert minden jó lesz, megnyugszom, de nem, azóta is tart, eddig a betegségektől féltem, eredményektől, most meg attól, h nehogy koraszülés legyen!Bár mióta mozog kicsit nyugisabb vagyok!De hozta már rám a frászt h csak este mozdult meg :) Szerencsére vettünk itthoni szívhangfigyelőt, így ez is megnyugvást ad, ha nem mozogna!Kitartást Nektek is Sorstársak!
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!