Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki szintén végigparázza a terhességét? Sorstársak kerestetnek!

Figyelt kérdés
Már túlvagyok a félidőn, de sajnos eddig nagyon sok komplikációt kellett már átvészelnünk a babámmal, és úgy tűnik még most sincs vége... jól vagyunk, de már szinte az elejétől ki vagyok írva táppénzre, és elég sokat szorongok. Olyan jó lenne sorstársakra akadni, és tartani egymásban a lelket!

2013. ápr. 22. 02:39
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
igaz én már megszültem és nem is voltak komplikációink,de én is sokat paráztam!sajnos az elején nem sikerült egyből letennem a cigit,csak olyan 8 hetes koromra kb és ez végigkísértett...nagyon féltem,hogy az én gyengeségem miatt baja lesz a babámnak...csak reméltem,hogy nem volt még akkor késő letenni...azóta persze egészségesen megszületett,de a mai napig szégyenkezve gondolok arra a 8 hétre vissza,mikor még ment a bagózás és mélyen szégyenlem magam...
2013. ápr. 22. 05:32
 2/6 Adri1616 ***** válasza:
Én veszélyeztetett terhesként egy missed ab után 1 hónapot feküdtem a 9-13.hétig. Bevérzés miatt kellett. Most fogom a 14+4 vagyok de minden kis nyilalás, feszülés miatt görcsbe rándul a gyomrom egy pillanatra. Már nagyon várom, hogy egyértekműbb rugdosódó mozgást végezzen a babám, talán akkor jobb lesz ...
2013. ápr. 22. 05:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok Paramamik! 13+1 vagyok, 8 hetet fekudtem verzesek miatt. Utoljara ket hete vereztem. Nem eldontott, hogy a rossz helyen tapadt lepenyem, vagy hormonalis oka van. Most egy hete teljesen felszabadult es boldog voltam vegre, nem mintha az orvosokmegnyugtattak volna, csak ugy dontottem, a paranak veget kell vetni. Most egesz ejjel azt almodtam, hogy ma reggel van, es verzek. Hal' Istennek nem verzek, de mindjart megjon erzesem van. 3 napja alltam le az utroval, most azon parazok, hogy e miatt baj lesz. Szerencsere du megyek ultrahangra, igy legalabb meg tudok gyozodni, h jol van a pici.

De a lenyeg, hogy sztem arra kene koncentralnunk, hogy levetkozzuk a parat! Sok okbol lenne szerencses. Meg ha nem is vonzunk be valami rosszat, a kicsi szemelyiseget befolyasolja a mostani lelkiallapotunk! Legyen boldol, vidam babank, ne szorongos! Kivanom mindannyiunknak, hogy sikeruljon atallitani az agyunkat!

(Csak egy sztori, ezen azert megsertodtem: Haziorvosomnak panaszkodtam, hogy ket orvosnal jartam, tok ellenkezot mondanak, meg kezelesben is. Igy aztan nem tudom eldonteni kinek hihetek. Ezert azt tervezem elmegyek egy harmadik orvoshoz es akkor valamerre billen a merleg. Mire a haziorvos: jol van, de akkor a negyedik egy pszichologus legyen!)

2013. ápr. 22. 08:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam is voltak bajok, én sokat beszélgettem a babákkal, simogattam a hasamat, ez megnyugtatott engem is. Én ikrekkel voltam terhes és az egyik végig jóval kisebb volt, féltünk, hogy a szülést se éli túl. De szerencsére nem volt semmi gond, most 2 évesek és a "pici" már rég beérte a testvérét, olyanok, mint két tojás, pedig 1,5 kg különbséggel születtek.
2013. ápr. 22. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Szió!Én is paramami vagyok!Egy 4 hetes spontán vetélés és egy 10 hetes missed ab műtét után a harmadik babánkat várom!Már félidős vagyok én is, az első 12 hét nagyon rossz volt, barnáztam is, kórházban is voltam emiatt 5 napot!Akkor azt gondoltam, ha elérjük a második trimesztert minden jó lesz, megnyugszom, de nem, azóta is tart, eddig a betegségektől féltem, eredményektől, most meg attól, h nehogy koraszülés legyen!Bár mióta mozog kicsit nyugisabb vagyok!De hozta már rám a frászt h csak este mozdult meg :) Szerencsére vettünk itthoni szívhangfigyelőt, így ez is megnyugvást ad, ha nem mozogna!Kitartást Nektek is Sorstársak!

20hkm

2013. ápr. 22. 11:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok, kicsit megnyugtató, hogy nemcsak én élem meg így. Én is tudom, hogy ez sem jó sem nekem, sem a babának, de annyit kellett eddig is küszködni, kicsit igazságtalannak érzem, hogy velem kell mindennek megtörténnie (missed ab, vérzések az elején, aztán később mélyen fekvő lepény miatt, kórházazás, most meg kinyílt a külső méhszájam, ezért fekszem sokat). Azt szuggerálom, hogy a fekvéssel megelőzöm a bajt, és közben "egyezkedem" a picurral, hogy maradjon bent sokáig, mert ott jó helye van :-)
2013. ápr. 22. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!