Van olyan kismama aki Pécsen szül/szült, de nem fogadott orvost? A tapasztalataitok érdekelnének
Figyelt kérdés
Most derült ki,hogy terhes vagyok. Jövő héten tervezem meglátogatni a nőgyógyászt,de nem akarok dokit fogadni. Így is rendesen elfognak látni? Mennyivel leszek hátrányosabb helyzetben?2013. ápr. 19. 18:11
1/5 anonim válasza:
Szia! Én Pécsen szültem fogadott doki nélkül, bár Komlóra jártam terhesgondozásra. Sajnos ezért nem ismerem a pécsi terhesgondozást, viszont az ottani orvosok mind jól értik a dolgukat. Persze vannak olyanok, akik semmit nem magyaráznak el, de azért a többség rendes. A 12 hetes és a 18 hetes ultrahangon ott voltam, az előbbinél sikerült kifogjak egy morcos orvost, aki semmit nem mutatott meg, csak diktálta az adatokat, a 18 hetesnél pedig egy nagyon rendes doki volt, aki alaposan megvizsgált, és utána mindent megmutatott. Remélem segítettem valamit, ha van kérdésed, írj nyugodtan!
2/5 anonim válasza:
első! a komlói terhesgondozás milyen volt?? Én is komlói vagyok!
3/5 anonim válasza:
Nekem sincs fogadott orvosom, ha lett volna rá pénzem én fizetnék már így utólag... Körzeti orvoshoz járok, de gyorsan lezavar és ennyi. Sajnos azért fizetni kell, hogy jobban figyeljenek rád, meg ugye a kedves szavakért. Na meg a másik a semmilyen védőnőm, az is megérne egy misét.
36hkm
4/5 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem kihez jársz? Most derült ki,hogy a körzetim ugyan az,mint akihez jártam is,szóval jó kezekben leszek :)
2013. máj. 25. 21:11
5/5 anonim válasza:
Ha tőlem kérdezted (3-as vagyok) nekem a Banó a körzetim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!