Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség?! Nagyon görcsöl a...

Segítség?! Nagyon görcsöl a hasam, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kb.6 hetes terhes lehetek , tegnap kezdet el görcsölni mitől lehet ?

2013. ápr. 21. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokminden lehet, nem kell nagyon megijedni. Ha nagyon fáj, szedhetsz magnéziumot (magneb6), de ha vérzés jelentkezne, menj orvoshoz. Pihenj, feküdj sokat, aludj, lazíts! Nem lesz semmi gond! 10hkm
2013. ápr. 21. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
a terhespocakod vagy a gyomrod?
2013. ápr. 21. 14:21
 3/5 A kérdező kommentje:
A terhes pocakom !
2013. ápr. 21. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit értesz nagyon alatt. Én is görcsölgettem a múlt hétig,de az orvos azt mondta természetes, mert nő a méhem. Magen B-t szedtem 3 X 2-t, amikor már kevésbé fájt akkor csak 2X 2-t. Most vagyok 8 hetes, a görcsök már elmúltak, most néha nyilalló érzések érnek el. :)) nő a méhed, nyúlnak a szalagok...ha nem erős görcs és nem vérzel akkor semmi baj!
2013. ápr. 21. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen de nekem barnás folyásom is volt! Ha neked nincs ilyen vagy nem vérzel nincs gond pihenj sokat de ha erősödik a fájdalom menj vele orvoshoz engem 4 napra be fektetett vele az orvos!
2013. ápr. 21. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!