Mostanábban kicsit görcsöl fáj a hasam meg olyan érzés mint mikor megvan. Mi lehet az?
Keményedik is? Ha igen sztem nyugodtan nézess rá a dokiddal,de valószínű amúgy sincs semmi baj.
Mennyi Magne-B6-t szedsz, próbálj kicsit többet bevenni, ártani nem fogsz vele.
Hát még nem kéne.Nekem ugyan ezek a tüneteim vannak 22 hetes korom óta,és nekem az orvos szigorú pihenést írt elő,kímélni kell magam,és szednem kell a magnéziumot.És persze házas élet tilalom van.Úgyhogy pihenj sokat,ne emelgess,ne sétálgass sokat,ha teheted akkor feküdj minél többet és szedd a magnéziumot továbbra is,ugyan is sajnos a keményedés és a görcs okozhat koraszülést.Nekem is azért kell kímélni magam,hogy ne legyen a kisfiam koraszülött.Még legalább 4 hétig jó lenne ha bent maradna a babucid!!
30+3 hkm
Sztem el kéne gondolkodnod azon, hogy a panaszaiddal szakemberhez fordulsz, mert, ha befektetnek vénásan kapnád a magnéziumot és akkor tuti megszűnik a görcsölgetés.
Főleg akkor, hogyha pihensz, szeded a Magne B6-t és ennek ellenére vannak keményedéseid.
Max. rádnéz a dokid és azt mondja túlparázod... és akkor mi van? Legalább megnyugszol és minden megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!