Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen mindjárt-megjön-érzés?

31 hetesen mindjárt-megjön-érzés?

Figyelt kérdés

Kb. 2 napja érzem, ma szinte folyamatosan, mellé a derekam is picit sajog, és a szeméremcsontom is. Babám nem sokat mocorog szintén 2 napja, bár a napi 10 mozgás sztem azért megvan.

Enyhén émelygek is.

Holnap egyébként is megyek a dokimhoz, de addig is ha valaki írna, hogy hasonló tünetekkel közel volt-e a szülése, vagy ez semmit nem jelent?

Köszönöm!

2013. febr. 28. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet jóslóid vannak
2013. márc. 1. 10:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is jóslófájás. Nekem is ilyenek voltak már kb a 26. héttől és a babám 37+2-re született.
2013. márc. 1. 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Kinyílt a külső méhszájam, és lent van a méhlepény a méhszáj közelében. Magnéziumot kell szednem és pihizni.

2013. márc. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!