10 hetesen mindjárt megjön érzes nagyon nem normális?
Szerintem normális! Nekem is volt így, aztán egyszer csak elmúlt...a nagyon erős, és tartós görccsel + vérzéssel kell orvoshoz fordulni!
12 hetes km
Ilyenkor még normálisnak tekinthető,mivel nő a méhed,nyúlnak a szalagok és változnak a szövetek.Viszont ha picit is elkezdesz vérezni,akkor AZONNAL ORVOS!!!
Majd már ha elkezdesz mellé keményedni is,na akkor viszont már jobban kell félni,mert a keményedés és a görcs együtt nagyon nem jó,ugyan is koraszülést is előidézhet,és nyílhat tőle a méhszáj.
Én 22 hetesen kezdtem keményedni és azóta görcsölgetek,és naponta kell szednem a magnerotot,nehogy kinyíljon a méhszájam és koraszüljek.Nagyon sokat kell pihennem,kímélnem kell magam.Majd erre te is figyelj oda,hogy amint előjön a keményedés tömjed magad magnéziummal!!!Nekem a magnerot nagyon bevált,napi 3x1 szemet kell szednem kötelezően,de ettől többet is bevehetek a keményedés és a görcs intenzitásától függően.
26+3 hkm
Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld kezecske.
4. válaszoló: veszélyeztetett is vagy? Tp-en vagy ezzel?
4-es vagyok:
Amióta görcseim és keményedéseim vannak,azóta vagyok ,,veszélyeztetett,,.Ez van ráírva a leletemre,mert voltam ezzel a kórházban ügyeleten is,és akkor ezt írta a doki a papíromra.Én mivel erős fizikai munkát végeztem,már a terhességem eleje óta itthon vagyok táppénzen..nem jöttem volna el csak 8 hetesen(a munkahelyemen eddig dolgozhat egy kismama),de mivel erős petefészek görcsöm volt már a terhességem legelején is ezért már a pozi teszt után 3 nappal eljöttem táppénzre.Akkor voltam olyan 4és fél hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!