Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen mindjárt megjön...

10 hetesen mindjárt megjön érzes nagyon nem normális?

Figyelt kérdés
Görcsölget a hasam, és olyan, mintha mindjárt meg akarna jönni. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
2013. febr. 1. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális! Nekem is volt így, aztán egyszer csak elmúlt...a nagyon erős, és tartós görccsel + vérzéssel kell orvoshoz fordulni!

12 hetes km

2013. febr. 1. 10:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt ilyen még később is, ha görcsölgetsz nyugodtan szedhetsz magnéziumot, ne aggódj amíg csak görcsölgetsz és nem pecsételsz vagy nem vérzel addig normálisnak tekinthető. egy 27 hetes kismama
2013. febr. 1. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szia én is 10hetes vagyok ilyenkor meg iszom egy magnézium pezsi tabit és jobb a dokim azt mondta nö a méh!
2013. febr. 1. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor még normálisnak tekinthető,mivel nő a méhed,nyúlnak a szalagok és változnak a szövetek.Viszont ha picit is elkezdesz vérezni,akkor AZONNAL ORVOS!!!

Majd már ha elkezdesz mellé keményedni is,na akkor viszont már jobban kell félni,mert a keményedés és a görcs együtt nagyon nem jó,ugyan is koraszülést is előidézhet,és nyílhat tőle a méhszáj.

Én 22 hetesen kezdtem keményedni és azóta görcsölgetek,és naponta kell szednem a magnerotot,nehogy kinyíljon a méhszájam és koraszüljek.Nagyon sokat kell pihennem,kímélnem kell magam.Majd erre te is figyelj oda,hogy amint előjön a keményedés tömjed magad magnéziummal!!!Nekem a magnerot nagyon bevált,napi 3x1 szemet kell szednem kötelezően,de ettől többet is bevehetek a keményedés és a görcs intenzitásától függően.

26+3 hkm

2013. febr. 1. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a magnerot nagyon jó, a magne B6 és társai felejtősek nekem is ezt kell szednem!
2013. febr. 1. 11:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld kezecske.

4. válaszoló: veszélyeztetett is vagy? Tp-en vagy ezzel?

2013. febr. 1. 11:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is 10 hetes vagyok, én sokat görcsölök is ráadásul véreztem is nem is keveset, de a babával minden rendben. Remélem később sem lesz gond! Már van egy lányom, vele is görcsöltem és véreztem az eslő trimeszterben. Csatlakozom az előttem szólókhoz: sok Mg és pihenés valamint én ha nem akar elmúlni estére sem akkor megiszok 1 dl vörösbort és az mindig segít. Persze nem minden nap, eddig 3-4 alkalommal kerül erre sor.
2013. febr. 1. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok:

Amióta görcseim és keményedéseim vannak,azóta vagyok ,,veszélyeztetett,,.Ez van ráírva a leletemre,mert voltam ezzel a kórházban ügyeleten is,és akkor ezt írta a doki a papíromra.Én mivel erős fizikai munkát végeztem,már a terhességem eleje óta itthon vagyok táppénzen..nem jöttem volna el csak 8 hetesen(a munkahelyemen eddig dolgozhat egy kismama),de mivel erős petefészek görcsöm volt már a terhességem legelején is ezért már a pozi teszt után 3 nappal eljöttem táppénzre.Akkor voltam olyan 4és fél hetes.

2013. febr. 1. 13:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2013. febr. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!