Harmadik trimeszter elején normális a mindjárt megjön érzés?
Figyelt kérdés
Enyhe, tompa, de elég sokáig tartó alhasi "fájdalom", enyhén derékba is sugárzik.2012. jún. 4. 09:28
1/2 anonim válasza:
Én mentem a dokimhoz, mert a keményedésre magnézium mellett is azt mondta, hogy 10-12 normális, de ha fájdalmas, akkor hívjam és megnéz. Tovább rövidült a méhnyakam abban a pár napban, amikor mensi előttihez hasonló fájdalmaim voltak, nem görcsök, csak húzódás, derékfájás. A fáj, beszélj a dokiddal.
36 hetes kismama
2/2 A kérdező kommentje:
Keményedéseim még nem voltak (azt sem tudom milyenek), néha szokott feszes lenni a hasam, de akkor is inkább a gyomrom tájékán a mellem alatt feszül, de az se vészes. Magándokim nincs, úgyhogy méhszájat még nem néztek nálam. Ez az érzés sem gyakori, most érzem másodszor (igaz két hét alatt).
2012. jún. 4. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!