Mindjárt megjön érzés normális 33 hetesen?
Figyelt kérdés
Az elején volt ilyen, akkor tudom hogy normális, de az is az hogy most megint visszatért?2012. nov. 8. 12:56
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen :) Gyakorol a méhed.Azaz jósolgat :)
Nyugi nem lesz semmi baj,ha nagyon jósolgat vegyél be magne B6-ot Ezt az orvosok mindig ajánlják,nekem 3*2 kellett szednem egy nap
2/5 anonim válasza:
Pihenni kéne sokat, mert ez nemtúl jó ebben az időszakban, meg hívd fel a dokida!Szedsz magnéziumot?
3/5 anonim válasza:
Dettó így voltam én is, kb. ekkortól kezdődött és a végéig meg is maradt.
A dokinak érdemes megemlíteni, de nálam nem okozott gondot, a babámat végighordtam és nem is nyíltam idő előtt. Csak kellemetlen volt.
4/5 anonim válasza:
nekem is voltak mar josloim olyankor es meg mindig egyben vagyok 40+4 hetesen :S
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
szedek magnéziumot, bár nem sokat, lehet akkor többet kéne... kedden megyek a dokimhoz akkor mindenképp megemlítem neki
2012. nov. 8. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!