Ezek a tünetek jelenthetnek terhességet? Ha igen mikortól jelentkezhetnének?
Figyelt kérdés
Ezek történnek velem mostanában: az utolsó mensi utáni 4. és 5. napon voltunk együtt, erre rá előjelek nélkül kb másfél hétre megjött ismét, de más volt és csak két napig tartott, azóta iszonyatosan fáj a mellem, érzékeny, ma valahogy hatalmas lett az étvágyam, most ettem, de már megint tudnék, illetve tegnap óta székrekedésem is van (bár ez lehet attól, hogy eléggé összevissza eszek), a mellfájással párhozamosan pedig megjelent a hajhullás is. A hasam alja és az ágyékom között néha szurkálásokat érzek, van, hogy fáj is kicsit. Esetleg volt ilyen valakinél, mielőtt megtudta, hogy babát vár?2013. ápr. 16. 20:16
1/5 sarah23 válasza:
lehet baba,,de mikora kell h megjöjön?
2/5 anonim válasza:
Nálam volt.Abba hagytam a gyógyszert rá kövi hónapban megjött ahogy kell és utána megint egy 4-5nap múlva véreztem,de akkor már csak 2napig tartott.Többi tünetről nem tudok nyilatkozni,mert nem voltak.
3/5 anonim válasza:
2vagyok,de pont ezért nem gyanakodtam csak rá 1hónapra kifordult a köldököm ott esett le, hogy hoppá mi történt.
4/5 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt kellett volna, de semmi, csak mellfeszülés, has szurkálás, meg egy két pattanás jött ki akkor amikor meg kellett volna jönnie
2013. ápr. 16. 20:32
5/5 anonim válasza:
Oh, igen, nálam ugyanezek voltak. Plusz az esedékes menses estéjén kifejezetten úgy fájt a hasam, ahogy még sosem. (De olyan "úristen, bár jönne már meg..." módon)
Szerintem, holnap érdemes már egy tesztet csinálnod, hiszen késik, és ez eleve jó jel, hogyha tervezitek a kicsit.
Kívánom, hogy az legyen majd a teszt eredménye, amit szeretnétek!
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!