A kutyák megérzik a terhességet?
Figyelt kérdés
Amiota terhes vagyok a kutyánk mindenhova követ. Szerintetek érzi? Szülés után mikor engedtétek oda a babához elöször a kutyust? Kis tacskóm van.2013. ápr. 16. 18:42
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekünk van egy kutyusunk, de nem hiszem, hogy megérezte a terhességem, de még elég kicsi volt akkor, fél éves sem volt. Amikor hazahoztuk a kórházból a babánkat, nagyon nézte, majd kiestek a szemei :)! Csivava-pincsi a fajtája, szóval kistestű, de mivel sajnos elég kiszámíthatatlan, ezért eleinte csak távolról nézték egymást, aztán szép lassan, közelebb engedtük őket egymáshoz, kislányom kb. fél éves lehetett. Valamiért érzi, hogy ő más, mint mi, soha egyszer nem kapott hozzá oda, tudja, hogy nem szabad bántani. Muszáj most már közel engedni őket egymáshoz, mert, ha majd a lányom elkezd mászni, akkor úgyis elkerülhetetlen lesz. Te se tiltsd majd a kutyádtól, tudja csak, hogy nem szabad bántani, mármint a kutyának a babát, na de fordítva se azért!
3/6 anonim válasza:
Egyértelműen igen. A 3 kutyámból az egyik állandóan rajtam ugrált régen, amint terhes lettem abbahagyta magától.
AMint haza hoztuk a kórházból megmutattuk neki és soakt voltak együtt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Nem tiltottam volna el töle mert azt szerintem rosszabb lehet. Mindenhova utánam jön, mintha féltene és meg akarna védeni. Nagyon aranyos :D
2013. ápr. 16. 19:04
5/6 anonim válasza:
Felénk is ez volt a család egyik kutyájánál. Sosem izgattam különösebben, persze, azért játszottunk, és mindig volt kis simogatás, meg játék, no meg potyafalatok, de ahogy babás lettem (mi még nem is tudtuk), a kutyus jött utánam, bújt, hízelgett. Nagyon édesen viselkedett és azóta is mindig kísér, ha megyünk látogatóba.
22 hkm
6/6 anonim válasza:
Nekünk a csivavánk megérezte :) Állandóan hasamnál feküdt, bújt, pedig előtte nem csinált ilyet.. Mindig velem aludt, és csak a hasamnál, alig engedte, hogy valaki megsimogassa :) haláli volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!