Ha án is azok a nők közé tartozom akik "megérzik" a terhességet, mik az első tünetek álltalában és mikortól érezhetem?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 09:29
1/3 anonim válasza:
Én a mellemen vettem észre, hogy terhes vagyok, nagyon feszült. Semmi más tünetem nem volt, se hányinger, se émelygés. Az első terhességemnél nem is figyeltem mikor jött meg előtte, csak, hogy feszül a mellem és akkor gondolkodtam, hogy de fura, már meg kéne jönnie. Sajna az nem maradt meg. A következő terhességemnél semmi tünet nem volt még, de már teszteltem... az első kettő kicsit korai volt, de a harmadik már végre + lett! Ez az együttlét után kb. 3 héttel volt. A párom szerint bebeszéltem a tesztnek, hogy jó legyen. :)
2/3 anonim válasza:
Nagyon korán érezheted. Én 1-2 héttel a teherbeesés után már valahogy tudtam, hogy babát várok. Pedig első próbálkozás volt, nem reménykedtünk benne, hogy rögtön sikerül. Nekem nagyon apró jelek voltak, pl. úgy görcsölgetett a hasam, mintha meg akarna jönni, és nem viseltem el magamon az övet (ez furán hangozhat, de így volt). Más jel akkor még nem volt, csak az érzés, hogy terhes vagyok. Aztán nem jött meg, teszt pozitív, és ma már 9 hónapos a fiam:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 13. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!