Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kozoltetek a 2. terhess...

Hogyan kozoltetek a 2. terhesseget apaval?

Figyelt kérdés

Az elsonel majdnem 800 km valasztott el minket, mert kulfoldon voltam a munkam miatt.

Megerzesbol teszteltem es halvanyan, de ugyan pozitiv lett.

Akkor egybol felhivtam e telefonon kozoltem vele a hirt. Minden vizsgalaton velem volt, mindenben reszt vett.

Elraktam a pozitiv tesztet emlekbe.

Most valami szebbre gondolnek es meghittebbre. Nem ettermes uh kepet atados estere, hanem valami orok emlekre.

Gondoltam arra, hogy a ket uh kepet bekereteztetem neki. Vagy esetleg a ket pozitiv tesztet. Bar az igeny erdekes lenne :)))

Otletek?! Ti hogyan csinalnatok? :)))

2013. ápr. 15. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia én ma teszteltem pozitívat a 2. picivel (2 teswztet csináltam hogy biztosra menjek) este a 2 tesztet a kezébe adom a kislányonkét és a következő babáét :D biztos örülni fog
2013. ápr. 15. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:

En telefonon. Annyira izgatott voltam, amikor reggel pozitívat teszteltem, hogy azonnal fel is hívtam. O munkában volt.

13 hetes kismama

2013. ápr. 15. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Én MMS-ben elküldtem neki a tesztet, "meglepetés!!!" felírattal :)
2013. ápr. 15. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Én felhívtam, éa mondtam neki van egy nagy hírem, kitalálja-e mi az!

Terhes vagy! Egyből rávágta:))))

2013. ápr. 15. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:

én is annyira izgatott voltam, hogy azonnal felhívtam és elmondtam neki

őszintén irigylem, akik ilyen szépen előkészítik a dolgokat, és várnak a legtökéletesebb pillanatig, de sajnos nekem eddig mindig azonnal el kellett mondanom, különben megfulladtam volna boldogságomban :)))

2013. ápr. 15. 16:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Kov. honapban lesz a szulinapja.. Addigra sztem egy uh kepet sikerul beszereznem :)))
2013. ápr. 15. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a laptopján beállítottam háttérnek a tesztről a képet :) Gondolkodott egy darabig h mi az, de nagy csattanó volt :) De ezt telefonnal is el lehet játszani :)
2013. ápr. 15. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Oda adtam neki a tesztet és közöltem hogy jön a kis tesó.
2013. ápr. 15. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyszer láttam egy olyan videót, hogy a már meglévő gyerekre vettek egy olyan ruhát (póló, body), amin volt valami felirat, ami arra utalt, hogy nagy testvér lesz. Nehezen esett le az apukának, de annál nagyobb volt az öröm.:) Nálunk nem biztos, hogy lehet ilyet kapni, de biztos tudnak nyomni is egy sima egyszínű ruhadarabra.

A másik az volt, hogy ott már egy nagyobb gyerek volt és költöttek a szülők egy verset, amit a tesó megtanult és arról szólt, hogy ő milyen gondoskodó és jó kisfiú és a végén az utolsó mondat szólt csak arról, hogy kistesó születik. Ekkor mindenkinek leesett az álla!:)))

2013. ápr. 16. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!