Hogyan kozoltetek a 2. terhesseget apaval?
Az elsonel majdnem 800 km valasztott el minket, mert kulfoldon voltam a munkam miatt.
Megerzesbol teszteltem es halvanyan, de ugyan pozitiv lett.
Akkor egybol felhivtam e telefonon kozoltem vele a hirt. Minden vizsgalaton velem volt, mindenben reszt vett.
Elraktam a pozitiv tesztet emlekbe.
Most valami szebbre gondolnek es meghittebbre. Nem ettermes uh kepet atados estere, hanem valami orok emlekre.
Gondoltam arra, hogy a ket uh kepet bekereteztetem neki. Vagy esetleg a ket pozitiv tesztet. Bar az igeny erdekes lenne :)))
Otletek?! Ti hogyan csinalnatok? :)))
En telefonon. Annyira izgatott voltam, amikor reggel pozitívat teszteltem, hogy azonnal fel is hívtam. O munkában volt.
13 hetes kismama
Én felhívtam, éa mondtam neki van egy nagy hírem, kitalálja-e mi az!
Terhes vagy! Egyből rávágta:))))
én is annyira izgatott voltam, hogy azonnal felhívtam és elmondtam neki
őszintén irigylem, akik ilyen szépen előkészítik a dolgokat, és várnak a legtökéletesebb pillanatig, de sajnos nekem eddig mindig azonnal el kellett mondanom, különben megfulladtam volna boldogságomban :)))
Egyszer láttam egy olyan videót, hogy a már meglévő gyerekre vettek egy olyan ruhát (póló, body), amin volt valami felirat, ami arra utalt, hogy nagy testvér lesz. Nehezen esett le az apukának, de annál nagyobb volt az öröm.:) Nálunk nem biztos, hogy lehet ilyet kapni, de biztos tudnak nyomni is egy sima egyszínű ruhadarabra.
A másik az volt, hogy ott már egy nagyobb gyerek volt és költöttek a szülők egy verset, amit a tesó megtanult és arról szólt, hogy ő milyen gondoskodó és jó kisfiú és a végén az utolsó mondat szólt csak arról, hogy kistesó születik. Ekkor mindenkinek leesett az álla!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!