Császárosok! Mennyi idő telt el, amíg be mertetek vállalni egy újabb terhességet?
Abket terhesseg kozott 1 ev regeneralodasi idot szoktak mondani. Persze, ha minden rendben ment a szules alatt es utana se voltak problemak.
A korkulonbseg a ket gyerek kozott pedig mar csak extra "kiadas"!
2,5 eves lesz a lanyom, amikor a pici szuletni fog. Surgossegi csaazarral szultem, igy nekem non stop kontroll van, ami azt jelenti, hogy 2 hetente hegeket ellenorzi az orvosom, havonta uh ellenorzes.
Sok-sok pihenes es semmi megeroltetes.
Jo babazast!
Nekem anno az orvos azt mondta, hogy a két szülés között teljen el két év. Ez már lejárt rég, most próbálkozunk a második babával.
Valószínű, hogy a második szülés így programozott császár lesz.
Nem hiszem, hogy bármi baj lenne, elvégre úgyis vigyázol magadra, a heget rendszeresen ellenőrzik.
Gratulálok! :)
Szia!
fiam születése után 1,5 évet vártunk és utána kezdtünk próbálkozni, össze is jött hamar. Most 13 hetes vagyok, a fiam meg 2 éves most októberre várjuk nagyon :)
Szia. 20honap van a gyerekek kozott,elso surgossegi csaszar volt.
Engedtek huvelyiuton szulni,sikerult is,nem volt semmi problema.
Szia!
Nekem a két kisfiam között 12 hónap van és császáros voltam a cukorbetegségem miatt.Most a 3. gyermekemet várom és 2,5 év lesz a két kicsi között.Sose volt baj a hegszétválás miatt.Minden rendben volt a terhességem alatt kivéve a fránya cukrot!
32 hkm :)
Szia!
Én aug-ban szültem, császárral.
Most 15 hetes terhes vagyok, 13 hónap lesz köztük. Nekem a dokim akkor 1 évet mondott, de hamarabb jön a kistesó. Annyit mondott most, hogy jobban oda kell figyelni az utolsó trimeszterben.Többször nézik a hegvastagságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!