Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes km vagyok. Muszály...

26 hetes km vagyok. Muszály venni kismama nadrágot? Vagy lehet melegitöbe is járni? Nem ciki a melegitö?

Figyelt kérdés
mivel csak január,elején jön a babám,nem tudom,h vegyek e kismama nacit,elég drága.van 2 vastag melegitöm télre.de lehet,hogy orvoshoz menni ciki benne,vagy nem?
2009. szept. 26. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szióka!

Jelentem én sem vettem kismama nadrágot.:))) Tiszta, vasalt :) melegítőben mentem én is a dokihoz. Legközelebb is abban fogok menni. Szerintem ő nem azzal van elfoglalva, hogy miben vagy. Ha meg jól érzed magad benne, akkor miért ne??!!

Vannak olyan csajszik, akiknek még "élre vasalt" nacijuk sincs, mivel mindig melegítőben járnak!!

2009. szept. 26. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetoen az a velemenyem, hogy ahogy te erzed. Ha neked az tetszik es kenyelmes, akkor jarsz melegitoben es kesz, mert te ugy jol erzed magad.

En szemely szerint nem tennem meg, azert nem, mert nem ereznem jol magam melegitoben honapokig. Nekem sem tetszik kiadni vagyonokat kismama nadragert, ugyanakkor a munkahelyemen elvarjak, hogy ne ugyanabban a cuccban jarjak nap mint nap. Ugyhogy korbeneztem, osszesen egy nagyon-nagyon elonyos es csinos szabasu kismama nacit talaltam, az eredeti ar tort reszeert megvettem neten.

Egyebkent meg legginset hordok tunikaval, hosszitott pulcsival, van 2 nagyon csinos kotott ruham (a kotott cuccok teljesen pocira igazodnak), ezeket vastag harisnyaval, csizmaval veszem fel. Meg kabatot sem veszek (marmint terheskabatot), hanem van egy teli poncsom.

Mar a masodik teli babamat varom, az elsovel is bejott ez a praktika. Olcso es jo megoldas, jol erzem magam igy, mellesleg ket kolleganom bevallotta, hogy csorgatjak a nyalukat, mert nekik meg terhessegen kivul sem sikerul ilyen jol osszevalogatni a ruhakat.

Szoval nezz szet jol es engedd szabadon a fantaziadat!

2009. szept. 26. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

én márciusban szultem. nekem egy kismaminadrágom volt, ezen kívul 1 bluzt vettem. a tobbi felsom (nem tul sok)nem drága kismamás volt, de a szabása miatt megfelelt. a nadrágot (picit vastagabb szovet) oktobertol tudtam már hordani.

sajnos kabátot kellett vennem, de arra jo volt a kínais is...

itthon, sétálni, vagy csak a boltba melegítoalsoban jártam, miért is ne?

ha olyan szebb, elmehetsz benne orvoshoz is, de én ugy éreztem, legalább egyet megérdemlek, kulonosen, hogy dolgozni is jártam

2009. szept. 26. 22:20
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Ha van egy olyan nadrágod amit nem sajnálsz, egy jó varrónő szerintem nagyon olcson átalakítja neked. Nekem ez volt az első nadrágom, aztán beszereztem jó pár kismama nacit mert mikor már tényleg nagy a pocak akkor igenis kényelmes és jól néz ki. Nem tudom, hogy hol élsz de szerintem melegítőben ciki lenne. Bár a multkor a dokinál összefutottam egy lánnyal akin farmer volt és tiszta retkes volt ő is meg a nadrágja, borzalmasan undorító az ilyen. De ebben az esetben akkor inkább melegítő és ápoltság. Az orvosok is máskép kezelnek ha rendes ruhában jelensz meg. HA a pénz szorít akkor egy kismamafarmert akkor is érdemes beruházni. Én a 10. héten vettem egyet és most a 32. hétben még mindig jó rám, szóval megérte, agyon hordtam.

2009. szept. 26. 23:08
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Orvoshoz én biztos nem mennék melegítőbe. Kismama ide vagy oda. Utcára vedd fel nyugodtan, de az ilyen alkalmakra azért szerezz be egy kismamanadrágot.
2009. szept. 27. 00:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Én 33. hétben vagyok, és én semmi kismama cuccot nem vettem. Sőt, ugyanazt a farmert hordom, mint a terhességem előtt. ez eléggé csípőfarmer, és pont a pocak alatt van a gombja, a saját súlyomból nem is híztam szerencsére.. Csak itthon hordok melegítőt.
2009. szept. 27. 16:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Az ázsiás vagyok. Érdemes még a teszveszen is körülnézni...múltkor licitáltam egy kismama felsőre, 210.-ért vettem, + 165 Ft postaköltség.2 nap alatt hozta a postás.Nagyon szép darad. 36 hetes kismama.
2009. szept. 28. 10:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Én azt csinálom, hogy van pár nacim, amit egyébként is kihíztam már, de combban még jó. Szóval vettem színben hozzáillő gumis pamut anyagot, és az elejéről kivágtam félkör alakban a cipzáras részt, és belevarrtam a gumírozott anyagot. Na ebbe aztán nőhet a pocak. Az oldalába meg fűztem állítható gumipántot.

Akinek van egy kis kézügyessége, annak gyerekjáték.

Jó szórakozást hozzá.

2009. szept. 28. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!