Mennyire gáz, ha nögyógyászhoz megyünk és nem tudjuk, vagy már nem birjuk ott lent megborotválni? Ciki? Véleményeket szeretnék!
Nem gáz(ez az én véleményem)
Én sem sűrűn borotváltam,csak amikor a férjem besegitett:-)
Probáltam tükörrel,de nem mindég ment!
Én kb a 8.hónap elejéig le tudtam nagy nehezen szedni,de szülni"bundában" mentem.
Sőt,nekem az volt ciki,még úgy az 5.hónap környékén,hogy full csupaszra leszedve mentem vizsgálatra,(mondván hogy a múltkor se nézett meg)és egy tök fiatal srác helyettesítette a dokim....következőre már jókora hassal találkoztunk újra,és azzal fogadott:de régen találkoztunk.Biztos megmaradt benne a csupszbarack élmény :-)))))))))))
Szia!
Én a félidőtől a férjemmel borotváltattam, mivel nem szeretem a dzsungelt, általában kéthetente. Mit ne mondjak, eléggé macerás volt, de a végére belejött. Mindenesetre azt mondta, hogy ha kell a föld alól is előszedi a pénzt egy végleges szőrtelenítésre, mert nem szeretné mégegyszer végigcsinálni.
Én nem azért borotválta(tta)m, mert mit szól hozzá a doki, hanem mert úgy szeretem, de ápolatlan benyomást tehet egy gondozatlan kert.
A kérdés, hogy hogy borotváljam, ha már nem látom, engem is foglalkoztat. Nem hiszem, hogy az orvost zavarná, hisz sok nő amúgy sem borotválja. Azért amíg lehet, igyekszem megküzdeni a borotvával. :)
Nekem nem az a ciki jelenleg, hanem hogy a pocim szőrösebb, mint eddig. Eddig nem zavart, most nagyon. A köldökömig borotválom, de feljebb már nem szeretném. Nekem ez a ciki.
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!