Ciki lenne fogadott dokinak 5helyett 3000forintot adni vizsgálatra vagy uh-ra? (BP)
Figyelt kérdés
Az az igazság h második babámat várom elsőt nála szültem és ált 5000-et kapott egy kontrollra+ a szülés és sorolhatnám..de most gyeden vagyok,ez a pénz a hitelünkre megy és amit a férjem keres abból élünk.Szal mit gondolok mit gondolna a dokim h csak 3000et kapna??2010. nov. 12. 18:18
1/8 anonim válasza:
Milyen címen adod neki? Csak úgy? Vagy ez vizsgálati díj?
2/8 anonim válasza:
Én is sajnálom a 6 ezer forintot alkalmanként de tudatában voltam hogy a fogadott dokinak ez a tarifája.Szerintem lehet azt mondja hogy keress olyat aki ennyiért vállalja.Félre ne érts én megértem hogy kevesebb a pénzetek de a döntés rajtad áll vagy 5 ezer vagy másik doki.Sajnos ez van a mi kis hazánkban:-(
3/8 anonim válasza:
Ha nem magánra jársz,ahol fix dijak vannak,akkor nem ciki.
Annyit adsz amennyit tudsz,sokan vannak akik vizsgálatra semmit nem adnak,csak a szülésre.
4/8 A kérdező kommentje:
tavaly szültem akkor megkérdeztük mennyit kér és azt mondta amennyit gondolunk.akkor 5000eket kapott.most eltelt 17hónap most vagyok 7hetes jöv héten megyek hozzá.5000et akkor kapta ha uh,vagy vizsgálat volt.
2010. nov. 12. 18:23
5/8 anonim válasza:
A fogadott orvosok fix tarifával dolgoznak, plusz számolj, hogy a vizsgálati díj tízszeresét kérik a szülés levezetéséért.
6/8 A kérdező kommentje:
szülésre 40et kapott+10 a szülésznő.veszélyeztetett voltam majdnem minden héten 5000...akkor az nem kevés igy sem.
2010. nov. 12. 18:26
7/8 A kérdező kommentje:
kérdezzem meg töle h mennyit kér a vizsgálatokért vagy ne?
2010. nov. 12. 18:27
8/8 anonim válasza:
Ha megkérdezed, h mennyit kér, és azt mondja, hogy 5000Ft, akkor mit csinálsz? Inkább ne kérdezd meg szerintem. Ha csak 3000Ft-od van, akkor biztos megérti ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!