Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet egy csinosabb szabadidőr...

Lehet egy csinosabb szabadidőruhába menni orvoshoz? Vagy az ciki?

Figyelt kérdés

Nem vettem még kismamanadrágot és a nadrágaim már szűkek.

16 hetes km.

2009. okt. 10. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Mért lenne? A dokinál úgy is leveszed, őt nem érdekli.
2009. okt. 10. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egyáltalán nem ciki, a dokit az nem érdekli hogy mi van rajtad.
2009. okt. 10. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ciki. Én nem mennék úgy. Szerintem pont oda illő normálisan felöltözni. Itt az ideje, hogy kismama nadrágot nézz. Olyan csinos darabokat lehet kapni. Meglátod majd te is jobban érzed benne magad mint egy szabadidőruhába.

32km

2009. okt. 10. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Várakozás közben a rendelő előtt sok-sok kismamit láttam szabadidőben . Az egész pici pocakosoktól a szülés előtt állókig.

Volt, akinek egy jó felsővel kifejezetten vagány lett a szerelése. na meg olyan is, aki képes volt agyonmosott, bolyhos rongyban, kinyúlt pólóban nst-re menni...Szerintem elmehetsz benne, de csak ha tényleg jól összeválogatod. Amúgy meg a mai világban amilyen divat van sokaknak fel sem tűnne. Én nem vagyok nagy szabadidő párti, így én nem megyek ilyen helyekre(sem) szabadidő naciban, de hidd el inkább legyen rajtad az, mint egy szűk farmer.

2009. okt. 10. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mehetsz nyugodtan, sokan járnak sportosan. Gondolom nem egy kinyűtt nadrágban fogsz elmenni...

Én sem járok városba melegítőbe, de a faluban van hogy abban ugrok el a védőnőhöz, dokihoz a gyerekkel...

2009. okt. 10. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
én kismama szabadidő nacit vettem és szoktam benne orvoshoz menni, mert kényelmes :) szerintem nem ciki, ne legyen szakadt, elhordott, küldönben nyugodtan, kutya se nézi, hogy mibe vagy :)
2009. okt. 11. 01:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se ciki, pocakosan nem az a lenyég, hogy úgy nézz ki, mint akit skatulyából húztak ki, hanem, hogy kényelmes legyen. Én már hetek óta farmerben járok dolgozni irodába, és ha szabadidőruhát is veszek, akkor tréningben fogok járni. Nem érdekel, csak ne legyen elnyúlt meg kopott
2009. okt. 11. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Én egyébként sem kedvelem, max. itthonra, de utcára nem mennék benne.

Nem muszáj a nadrágod begombolni, én egy ideig befőttesgumival fogattam össze és egy hosszabb felsőt vettem fel rá.

De nem vagyunk egyformák.

2009. okt. 11. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

10-10 18:54! Attól nem leszel különb, hogy kismama nacit hordasz! Sőt a pocakod sem lesz nagyobb tőle!

Én is szabadidőben jártam, mégsem szólt meg senki. Más kismamák is jártak melegítőben. sokaknak az a kényelmes! Na meg egy kismama nadrág árán kapsz 4 melegítőnacit, amit terhesség után is tudsz hordani. Én legalábbis tudom hordani, mert csak pocira híztam, ami szüléskor le is ment azonnal.

2hetes baba anyucija

2009. okt. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!