Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki aki 5 hetes...

Van itt valaki aki 5 hetes terhes? Miket éreztek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5ös

Én csak kedden tudok menni, annál előbb nem kaptam időpontot sajnos. De remélem akkorra már lesz szívhang is. Megnéztem ilyen netes kalkulátorral, akkor leszek 6+5 hetes. Remélem a legjobbakat! ÉS várom, Neketek mit mond majd a doki! :) Drukkolok, hogy legyen szívhang, és hogy minden OK legyen!!! :)

2013. máj. 2. 12:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is drukkolok Neked/Nektek! :)

Majd megírom mi volt holnap...

2013. máj. 2. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nos, voltam pénteken uh-on. Mindent rendben talált a doki, de még nem hallott szívhangot mert még pici. Láttam a petezsákot meg a szikhólyagot. 2 hét múlva kell visszamennem, akkorra már talán méreteket is tud mondani. :)
2013. máj. 6. 08:20
 14/14 anonim ***** válasza:

11-es!

Mi volt tegnap? Voltál dokinál? Mit mondott? Volt szívhang?

Nekem ma vissza kell mennem, mert érzek valami felfázós tünetet, s a dokit felhívtam, ő meg mondta, hogy ma mindenképp menjek vissza. Remélem nem lesz semmi gond.

Egyébként ma vagyok én is 6+5 hetes terhes. Hátha már nálam is lesz szívhang... és minden rendben lesz!

#4-6-10-13

2013. máj. 8. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!