Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki aki 5 hetes...

Van itt valaki aki 5 hetes terhes? Miket éreztek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 10:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én holnap töltöm a 6. hetet...de ugyanazt érzem,mint 5 hetesen...mellfeszülés, hasfeszülés,puffadás, álmosság. Te mit érzel?
2013. ápr. 25. 10:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Mellem feszül nagyon, hason imádok aludni de sajnos ez most nem megy, szintén puffadás és fáradékonyság, álmosság. Meg ha úgy mozdulok szúr a hasam.
2013. ápr. 25. 10:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Iszonyatos fáradtság (elegem van belőlre, mert mire munka után hazaérek, használhatatlan vagyok). Rengeteget járok pisilni. Éjjel is. Alig alszom. Melleim iszonyatosan fájnak, a hasam puffad. Nekem valamiért most jól esik hason feküdni, pedig nem nagyon szoktam.
2013. ápr. 25. 11:08
 4/14 anonim ***** válasza:

Én holnap leszek 5 hetes terhes.

Nekem is ugyanazok a tünetek.

Puffadás, állandó pisilés, fáradékonyság. Nekem most annyira nem feszül a mellem, de egy hete - nagyon.

Jah, és a tejeskávétól ég a gyomrom picit... de nem vészes. Meg a főnököm parfümjétől felfordul a gyomrom :D

2013. ápr. 25. 12:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! :) Én is most leszek 5 hetes, és nagyjából Nekem is ezek a tüneteim. Sűrű vizelési inger, melleim duzzadtak és fájnak, meg néha a melegtől egy kis émelygés. Eddig hányinger nincs, remélem nem is lesz! :) Dokihoz mikor mentek?? :)
2013. ápr. 25. 22:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én felhívtam a dokimat, s jövő pénteken megyek hozzá. Akkor pont 6 hetes leszek. Azt mondta, addigra már nagy valószínűséggel lennie kell szívhangnak.

Már alig várom! Annyira izgulok, hogy minden rendben legyen.... - jó helyre ágyazódjon be és legyen szívhang :)

2013. ápr. 26. 08:24
 7/14 anonim ***** válasza:
4-es voltam :)
2013. ápr. 26. 08:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is jövőhét pénteken megyek dokihoz, és nem hiszed el, pont ugyan ezek miatt aggódom Én is!! :) Olyan messze van még a péntek! :(
2013. ápr. 26. 09:21
 9/14 anonim ***** válasza:
5-ös voltam
2013. ápr. 26. 09:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

6-os vagyok. Holnap megyek dokihoz. Már nagyon izgulok. Volt már valaki dokinál? Mi volt? Szívhang volt?

Legyen már péntek délután! :)

2013. máj. 2. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!