Pár hetes terhes kismamák, ti mit éreztek? Milyen jelekből éreztétek, hogy most sikerült?
Az egyik terhességemnél semmi nem volt az ég világon, már 1,5 hete késett mikor teszteltem, de nem akartam hinni se neki, mert annyira nem éreztem semmi különöset, és a későbbiekben is csak nagyon enyhe gyomorégést tapasztaltam. Ez a 2. terhességem volt, az elsőnél viszont éreztem hasszurkát a peteérés után kb. 1 héttel.
Becsapósak lehetnek ezek a jelek, próbálj meg nem ennyire rákoncentrálni. Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj szombaton!
Nekem is a mellbimbóm lett rettentő érzékeny (szokásosnál is jobban), meg a petefészkemnél nyilall.
Én múlt vasárnap teszteltem először pozitívat a 11DPO-n, de előtte 2 nappal már éjjel "megsúgta" a babám, hogy itt van, csak akkor még nem mertem hinni neki.
utolsó vagyok
1 éve vártuk, de sokkal évezredeknek tűnik...
Sziasztok!
Nekem márc 6.án kellet volna megjönnie de nem jött meg,aznap hatalmas nagy nyugodtság fogott el aztán rá 4 napra megjött,de csak 3 napig tartott(5 nap helyett) és enyhébb barnás-rózsaszínes és semmi görcs.Egy hete elkezdett fájni a mellem,és nagyon hamar elfáradok.De nem tudom hogy mi van mert ma meg olyan tüneteim vannak mint peteéréskor,és a folyás is benne van az a tojásfehérje szerű úgyhogy szerintem nem vagyok az :( Ti mit gondoltok??
Előre is köszi a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!