Kismamák, légyszi megirnátok, mit éreztetek a nem várt menzi előtt, ami babára utalt?
Figyelt kérdés
Volt vm eltérés, esetleg hasfájás, folyás?
A melleteken éreztetek vm változást?
2009. okt. 27. 22:18
1/11 anonim válasza:
Nekem annyira fájt a hasam hogy az első terhességnél még gyógyszert is szedtem (görcsoldót) mert azt hittem hogy meg fog jönni!Szerencse hogy a babának nem ártott!
2/11 anonim válasza:
a világon semmit. De komolyan, én nem sokkal korábban hagytam abba a fog. gátlót, és még nem állt be a ciklusom (44-42 nap körül jött meg), igazából nem is számítottam a terhességre. Az lett gyanús, hogy már nagyon régóta nem jött meg. Teszteltem, pozitív lett.
3/11 anonim válasza:
utolsó vagyok, mellfeszülésem sosem volt, pedig később bőven lett tejem, 14 hónapos koráig szoptattam a fiam. Szóval, nem feltétlenül kell, hogy legyenek ilyen korai jelek, attól még lehetsz terhes. Szorítok!
4/11 anonim válasza:
Szúrt a hasam...persze azt hittem azért mert meg fog jönni, és annyira álmos voltam hogy a munkahelyemen ebédszünetben el is aludtam, itthon meg már este 7-kor. Ez kb 1 hétig tartott.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
Remélem, nem jön meg, igaz fáj a mellem és menzi előtt is szokott:((
2009. okt. 27. 22:52
6/11 anonim válasza:
Mellfeszülés, álmosság, fáradtság, hónaljban fájdalom (nyirokcsomók), fejfájás, fogfájás, fogínyvérzés, gyomorsav (sose volt), szúrt a hasamba, alig tudtam éjszaka fordulni. Érdekes tünetek. Egy hetet vártam, teszteltem, hamarabb jelent megy a tesztcsík mint a kontroll.
7/11 anonim válasza:
Mellfeszülés, álom kór szó szerint, fáradtság állandóan, hányinger nem volt csak olyan íz a számban mintha vasat ettem volna. Eszméletlenül fájt görcsölt a hasam és állandóan azt hittem hogy na most önt el a vér de valami átlátszó folyásom volt csak és rengeteg
8/11 anonim válasza:
ja az álom kór azóta is tart 21 hetes vagyok.
9/11 anonim válasza:
nekem mindig mielött meg szokott jönni elötte pár nappal a bal mellem bal oldalán egy pontba szokott fájni,onnan szoktam tudni h beteg leszek.na amikor babás lettem akkor először elkezdett ugyan ugy fájni mint máskor majd másnap már mindkettő ugy fájt hogy néha még az is kellemetlen volt ha hozzáért a ruha.
2 hós kisfiú anyukája
10/11 anonim válasza:
Nekem a krémes folyáson kívűl semmi sem jelezte. Addig mindig vizes volt mensi előtt 1-2 nappal, de mikor babás lettem krémes lett.
Mensi napján pozit teszteltem, kb az 5. héten kezdődtek a terhességi tünetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!