Kismamák! Ti éreztétek mikor eljött a nagy nap?
Nem, én szülés indításra mentme be mert 10 napot túlhordtam, és míg ctg-n ültem beindult a szülés magátol.
akkor az elsö fájásból tudtam hogy ez már az, de elötte semmi megérzésem nem volt.
mivel tudtam hogy megindítják valahogy így elötte nap hajat mostam, kialaudtam magamt, hogy fitt és üde legyek a képeken. bejött, iszonyat jól éreztem magamat.
Nekem volt, igen.
Nyár volt, nagyon meleg és nagy pocakkal azt nehezen bírtam.
Éreztem, hogy ez a nap lesz az, mert sokkal jobban fájt a derekam, feküdni is rossz volt, állni is. Én azt mondtam a férjemnek, hogy elmenjen otthonról, mert ma még megszülök. Ez volt délelőtt 11-kor. Aztán a tikkasztó melegben elkezdtem sürgölődni, mindent csináltam, amit akkor éppen tudtam. Be is pakoltam gyorsan a táskámat, mondván, hogy én ma tuti megszülök.
Aztán a férjem lement a boltba, és mire visszajött én már ott ültem a kanapén számolva a fájások közti percet. Fél óra múlva rá elfojt a magzatvíz is, úgyhogy elindultunk a kórházba.
Este nyolcra megszületett a kisfiam.
Szóval én megéreztem, hogy én meg fogok szülni, pedig első szülésem volt.
Könnyű szülést neked! :)
Én azt mondtam a férjemnek, hogy el ne menjen otthonról, mert ma még megszülök.*
Bocsi, elszúrtam.
elsö vagyok nem kaptam EDA-t habár kértem de meddigre megjött az altató orvos addigra kaptam sima segbe fájdalom csillapítot ami enyhítette a fájásokat, de nem szüntette meg, azzal simán kibírtam.
amúgy én 30-ik héttöl koraszülés veszélyén voltam, nyákdugó is hamar elment, de csak 42-ik héten indult be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!