Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti éreztétek mikor...

Kismamák! Ti éreztétek mikor eljött a nagy nap?

Figyelt kérdés
40+3 km vagyok és olyan jó lenne már végre megszülni a babumat. Nem a fájásokra gondolok, hanem ilyen "női" megérzés szerűre, hogy nah, itt a nagy nap ... És tényleg!

2012. febr. 12. 07:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem, én szülés indításra mentme be mert 10 napot túlhordtam, és míg ctg-n ültem beindult a szülés magátol.

akkor az elsö fájásból tudtam hogy ez már az, de elötte semmi megérzésem nem volt.

mivel tudtam hogy megindítják valahogy így elötte nap hajat mostam, kialaudtam magamt, hogy fitt és üde legyek a képeken. bejött, iszonyat jól éreztem magamat.

2012. febr. 12. 08:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Ilyen nagy élmény volt? Gondolom akkor EDA-val szültél!?
2012. febr. 12. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
En sem ereztem ilyet.Elso kislanyomat 1 hettel tulhordtam,otthon 4kor jott valami kis hasfajas szeru,azt hittem ez joslo,es a ferjem szolt induljunk a korhazba,mert ugy latja ezeket 5 percenket jonnek,en meg nem akartam.Igy utolso pillanatban ertunk be 17:20kor kijott a kislanyom majdnem az autoban,abszolut nem voltak elviselhetetlen fajasok a korhazban sem.GYonyoru,gyors elmeny volt,meg a korhazban sem hittem el hogy szulunk.Minden erzesteleito nelkul.Masodik kislanyommal ctg ulte 1 hettel a kiirt elott, a dokim megvizsgalt es az mondta sehova hat 5 ujjnyira vagyok nyitva,nem ereztem akkor meg semmit,a ctg mutatta. 100-120as fajasoknal ereztem,hogy na most tenyleg szulunk,onnantol 20 perc alatt kint volt a kislanyom.Mindenkinek ilyen,fajdalommentes szulest kivanok,mely egy maradando elmeny:)Ne aggodj ha nem is erzed mikor van itt az ido, a dokik tudni fogjak:)KOnnyu szulest!
2012. febr. 12. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, igen.

Nyár volt, nagyon meleg és nagy pocakkal azt nehezen bírtam.

Éreztem, hogy ez a nap lesz az, mert sokkal jobban fájt a derekam, feküdni is rossz volt, állni is. Én azt mondtam a férjemnek, hogy elmenjen otthonról, mert ma még megszülök. Ez volt délelőtt 11-kor. Aztán a tikkasztó melegben elkezdtem sürgölődni, mindent csináltam, amit akkor éppen tudtam. Be is pakoltam gyorsan a táskámat, mondván, hogy én ma tuti megszülök.

Aztán a férjem lement a boltba, és mire visszajött én már ott ültem a kanapén számolva a fájások közti percet. Fél óra múlva rá elfojt a magzatvíz is, úgyhogy elindultunk a kórházba.

Este nyolcra megszületett a kisfiam.

Szóval én megéreztem, hogy én meg fogok szülni, pedig első szülésem volt.

Könnyű szülést neked! :)

2012. febr. 12. 09:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondtam a férjemnek, hogy el ne menjen otthonról, mert ma még megszülök.*

Bocsi, elszúrtam.

2012. febr. 12. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ma 8:47-es vagyok.En azert sem tudtam,mert se a magzatviz,se a nyakdugo nem ment el egyiknel...tehat meg arra sem gondolhattam,hogy na most...
2012. febr. 12. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Már bent feküdtem a kórházba, mert veszélyeztetett voltam, minden este számítottam rá/ vártam, hogy éjjel végre megindul a szülés, de aznap tök nyugisan feküdtem le aludni, nem is gondoltam rá. Bár aznap a barátok biztattak, hogy na akkor már szüljek nyugodtan:) Este néztem vmit a tévében, de kényelmetlen volt a szék inkább lefeküdtem.
2012. febr. 12. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Én megéreztem. Pont 41. hétre szültem. Anyával átlagosan szoros a kapcsolatom. Tőlünk 60 km-re laknak a szüleim. 2 hetente találkozunk. Aznap azt éreztem, hogy anyát akarom AZONNAL. Dél körül hívtam , szerencsére anya szabadnapos volt. Kettő felé megérkezett. Átbeszélgettük a délutánt, estét, aztán hajnali 3-kor indultunk szülni 3-man :-) : anya, a párom és én. Apás szülés volt. 6.45-kor megszületett a kislányom.
2012. febr. 12. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:

elsö vagyok nem kaptam EDA-t habár kértem de meddigre megjött az altató orvos addigra kaptam sima segbe fájdalom csillapítot ami enyhítette a fájásokat, de nem szüntette meg, azzal simán kibírtam.

amúgy én 30-ik héttöl koraszülés veszélyén voltam, nyákdugó is hamar elment, de csak 42-ik héten indult be.

2012. febr. 13. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!