Ikreket váró kismamák ti mikor éreztétek először a babákat mocorogni? Milyen érzés volt?
Szia!
16 hetesen éreztem elösször a piciket mocorogni. :-)
Nagyon jó volt, ha hanyat feküdtem jobban éreztem. Mintha kis buborékok mászkáltak volna a pocakomban.
Aztán a hetek előrehaladtával felerősödött az érzés, és kis nyomkodásokat éreztem.
Sajnos 20 hetesen elvesztettem őket. :-(
Én 17. héten, fura is volt, mert a lányommal már a 16-on, itt gondoltam többen vannak majd nagyobbat rúgnak, de nem :o)
Az érzés szupi volt, jól meg is jegyeztem mert több gyerekünk nem lesz:o) Buborékos volt nekem is és úszós...csikiztek belülről ^^
Én a 17-dik héten éreztem olyan fura hullámzást a pocakomban,(ennek 1 hét híján pont egy éve:)de mivel első babák,nem tudtam biztosan,hogy ők-e tényleg:) Aztán amikor pont betöltöttem a 20. hetet,azon a reggelen feküdtem az oldalamon,a kezem a pocakomon volt oldalt, és egyszercsak kaptam a tenyerembe egy határozott rúgást...na,onnantól biztos vtam,hogy őket érzem:) Nagyon-nagyon jó érzés volt,onnantól volt igazán felhőtlen a terhességem,megnyugtató volt érezni őket.
(egyébként valszeg azért éreztem későn csak meg a rúgásokat,mert az egyik méhlepény mellső fali volt,ami állítólag felfog valamennyit)
Én csak 19 hetesen éreztem.
Nekem olyan volt, mintha egy levegőbuborék kipukkant volna a hasamban. Aztán nekem is egyre erősödött. Most pedig már majd nem kidöntik az albérletük oldalát...
29 hetes ikres km
Szia!
Első vagyok. Pontosan nem tudni sajnos hogy mi történt.
Beindult a szülés, és nem tudták leállítani.
Csak találgatni lehet. A legvalószínűbb ok az az lehet, hogy egypetéjű ikerség közül is a legritkább helyzet állt elő nálam. Általában az egypetéjű ikrek egy burokban vannak, de van köztük választóburok. Nálam ilyen nem volt teljesen egy térben voltak. Még a szonográfusok is csodájára jártak, hogy mennyire ölelgették egymás, és mennyire foglalkoztak egymással. Egymás orrát piszkálták, meg ilyesmi. :-) Gyönyörű felvételek készültek róluk.
Sajnos ennek a helyzetnek volt egy nagy hátránya is. Összevissza tekerték egymás köldökzsinórját. nagy valószínűséggel az egyik baba emiatt oxigén hiányos állapotba került és ez indíthatta be a szülést.:-((
Kedves vagy, köszönöm. Ez nem most történt, azóta van egy 10 hónapos kisfiam. :-))
Nem lesz gond, ne félj! Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!