Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki érzi most mocorogni a...

Ki érzi most mocorogni a babáját? Ugye milyen jó érzés?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is érzem és imádom! :)

21hkm

2010. máj. 20. 17:35
 2/8 A kérdező kommentje:
:)
2010. máj. 20. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is érzem :) Azt hiszem ez a legjobb érzés a világon, semmi máshoz nem hasonlítható. Talán ez az, amiatt a legjobb dolog nőnek lenni :)
2010. máj. 20. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én is érzem őt :)) ma egész nap érzem, úgy látszik ilyen napja van :)) és igen, nagyon jó érzés! nagyon szeretem! :))

19h km

2010. máj. 20. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én most érzem. :) Ez az érzés nagyon fog hiányozni, ha kibújik!!!

38 hetes km

2010. máj. 20. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát folyamatosan mozog.. De azt nem mondanám, h annyira jó. Mi már nagyon nem férünk el ketten ebben az egy testben. :) Persze imádom, de azért vannak fájdalmas mozdulatai. Főleg mikor úgy betámasztja a lábát, h szúr. Vagy mikor beleboxol a hólyagomba. :)
2010. máj. 20. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is érzem a bulit, bár már volt nagyobb is. Tegnap már elég fájdalmasan csinálta az egyik, nem tudom mi lesz a végére! Kirúgják a ház oldalát, az tuti! Nagyon jó érzés! :-)

(a 1,5 éves nővérük meg rátesz néha egy lapáttal kiívülről)

24 hetes ikres kismama

2010. máj. 20. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Jajj de írígykedem!!!!Én március 6án szültem de nagyon nagyon hiányzik a mocorgása!!!!Bár most itt kint mocorog de olyan mintha szét választottak volna minket mikor kibújt :)Élvezzétek ki minden percét a terhességnek mert higgyétek el hamar el illan az egész és már csak arra eszméltek fel hogy kint van és röpül az idö!!!!
2010. máj. 21. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!