Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Többször elvetélt kismamák!...

Többször elvetélt kismamák! Nem éreztétek még azt, hogy már megint csak itt tartok?

Figyelt kérdés
Úgy értem,terhesek lettetek,sűrű pisilés,hányinger aztán vetélés!És kezdődött minden elölről...kétszer elkezdtem olvasni a terhesség hétről hétre-t,aztán rájöttem,hogy felesleges!Ma újra hányingerem volt reggel,meg szurkál a mellem,és akkor jött a kérdés,hogy már megint csak itt tartok??? Nincs semmi gondom a +hozzáállással,de nem megy a nap 24 órájában:(8+2hkm
2011. dec. 13. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Orvos mit mond? Mi az oka a vetélésednek?
2011. dec. 13. 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem értem. Most is elvetéltél vagy még nem biztos csak nem mered magad beleélni?
2011. dec. 14. 08:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Most vagyok 8+2hetes,de már négy vetélésem volt.Eljutok a 11-14.hétig és jön a vetélés.Szedek gyógyszert és így sem marad meg!
2011. dec. 14. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor genetikai oka lehet a vetélésednek. Mit mond a dokid? Nem küldött még el genetikai tanácsadásra? ott biztos tudnának segíteni.

[link]

2011. dec. 14. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:

De az orvos csak mondd valamit az okáról nem?

Ilyenkor nem vizsgálnak meg?

2011. dec. 14. 13:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Én értem mire gondolsz, bár nekem még "csak" két vetélésem volt, és korábban, mint neked. Ma vagyok 5 hetes újra, és én sem tudom pozitívan megélni, nemhogy még te.... meg is őrülnék, ha megint az lenne, mint korábban, pedig te 4-szer átélted?!?! És igen, a doki nem mond semmit. Gondolom vizsgálatok neked is voltak, mind rendben....

Mindenesetre szurkolok, hogy végre megmaradjon a picur neked is!!! Nekem már van egy 2 éves fiam, ezért egyrészt talán könnyebb feldolgozni, másrészt nehezebb, mert nála már bizonyított a szervezetem, akkor a következőnél miért nem? És igen: missed ab, 3-4-szer normálisan megjön utána, érzem a peteérést, együtt vagyunk, a következő hónapban már nem jön meg, émelygés, szurkálás, pozitív teszt, és jön a idegeskedés, hogy mit mond a doki... és valóban. Már megint itt tartunk, az idő meg megy. A 1,5-2 év tervezett korkülönbség már lassan 3 év lesz, ki tudja mennyi....

Szóval nagyon sokk drukk neked! Én még csak hétfőn megyek dokihoz, tudom nem nagyon fog mit látni, de hátha mond valamit. Akkor neked már szívhang is van. Még nehezebb!! Nagyon vigyázz magatokra!!! Szép ünnepet!

2011. dec. 14. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Még annyi, hogy ezt a kérdést én írtam ki pár napja:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2011. dec. 14. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem 2 vetélés után küldtek genetikára meg immunológiára!

Ezt nem hagynám a helyedben...

2011. dec. 14. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Off:

Kedves utolsó! Az előtted válaszoló kérdezném tőled, hogy az immunológia mit takar? Mit vizsgálank? Véletlenül nem az autoimmun és a trombózisgyanu? Mert én ennek eredményére várok most. A genetikára hova küldtek. Nekem azt mondta a doki, hogy az 30-30 ezer ft. Vagy ez nem ugyanaz lehet? Köszi a választ és bocsi az offért.

2011. dec. 14. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Off

Kedves 13:52-es válaszoló!

Immunológiára és genetikára nőgyógyász ad beutalót.

Genetika Szegeden volt, immun. meg volt helyben ahol lakom.

Mindkét vizsgálat ingyenes volt, TB fizeti.

2011. dec. 14. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!