Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák! A nem várt előtti...

Kismamák! A nem várt előtti napokban éreztetek már valamit? Bármilyen apró kis tünetre kíváncsi lennék.

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanazt éreztem, mintha meg akarna jönni. Fájdogált a pocakom, olyan picit görcsölősen. De igazából nem volt semmi extra tünet, így nem is gondoltam, hogy összejön a baba. Aztán a nem várttal egy időben elkezdett fájni a mellem, és ugye nem jött meg. :)
2010. jún. 22. 12:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem égett a gyomrom(nem szokott)de csak útólag kapcsoltam,mert nem is számítottam rá összejön(elsőre)ezért nem is gyanakodtam.
2010. jún. 22. 12:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Hányinger és menzis tünetek.
2010. jún. 22. 12:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Rázott a hideg, mintha beteg vagy lázas lettem volna, pedig nem voltam az.
2010. jún. 22. 12:14
 5/13 anonim ***** válasza:
A nem várt előtt 3 nappal (gondolom akkor volt a beágyazódás) furán görcsölt egy kicsit a hasam, pedig nem szokott, és égett a gyomrom, ami megint csak nem szokott. Akkor azt mondtam a férjemnek, ha most nem jött össze a baba, akkor soha! És rá 3 napra pozit teszteltem, ráadásul nem reggel hanem este. Kislányt várunk, most vagyok 37 hetes:):) Mindez kemény 18 hónap próbálkozás után!
2010. jún. 22. 12:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Velem csupa érdekes dolog történt. Tudom, hogy nincsenek véletlenek és nem mindenki tulajdonít neki jelentőséget, de ennyi apró jel már figyelmeztetett.

1. A kismama magazin azon az oldalon nyílt ki ahol a főcim a köv. volt: Gratulálunk, kismama vagy!

2. Valaki megjegyezte, hogy milyen szép az arcom és biztos várandós vagyok!

3. A zöldségesbe 2 db almát szerettem volna venni, de előttem egy férfi 10 kg savanyú káposztát kért. A kiszolgáló megkérte a pasit, hogy hagy mérje meg nekem a két almát, nehogy elmenjen a babám a sok várakozás alatt. Hozzátenném, hogy még fogalmam sem volt a babáról, de itt már kilógott a lóláb.

A nemvárt napja előtt 1 n appal barnázni kezdtem és olyan érzés volt a méhemnél, mintha megnagyobodott volna. A cicim is fájt, de most másképp, a hónaljból kezdődött. Még aznap csináltam egy pozi tesztet.

A 3. babánknál Balatonon voltunk. Vettem egy kismama magazint, minden hónapban megvettem. Szerinted milyen oldalon nyílt ki? Ismét pozi lett a teszt, de sajna az a babánk nem születhetett meg.

2010. jún. 22. 12:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Mintha a menszim jönne, görcsöltem és 5 percenként futottam a wc-re, hogy ellenőrizzem , hogy tényleg a menszesz jött -e meg. Ez ment 2 napig és a harmadikon vettem tesztet ami pozitív lett.

Ja és nem kívántam a kedvenc kajám a bablevest! :-)

2010. jún. 22. 12:47
 8/13 anonim ***** válasza:

A nemvart elotti heten folyton megjon erzesem volt megis ereztem belulrol, hogy nem fog megjonni, mert osszejott a baba, de nem mertem senkinek szolni, amig nem kesett es nem teszteltem.A tesztem pozitiv lett.

13+6 hetes km

2010. jún. 22. 12:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Fémes ízt éreztem a számban, krémes folyásom volt és furán érzékeny volt a mellbimbóm.
2010. jún. 22. 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:

nemvárt előtt 4 nappal görcsölt a hasam és vol 1 barna pötty a bugyimon.Sok volt a savam és fájt a mellem,nagyon száraz voltam,ami nem jellemző nálam,végül mensi előtt 3 nappal pozit teszteltem! :))

persze ezek a tünetek nem 1 napon jelentkeztek hanem folyamatosan 1 héttel kezdődtek a nemvárt előtt.

2010. jún. 22. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!