Kismamák! A nem várt előtti napokban éreztetek már valamit? Bármilyen apró kis tünetre kíváncsi lennék.
Velem csupa érdekes dolog történt. Tudom, hogy nincsenek véletlenek és nem mindenki tulajdonít neki jelentőséget, de ennyi apró jel már figyelmeztetett.
1. A kismama magazin azon az oldalon nyílt ki ahol a főcim a köv. volt: Gratulálunk, kismama vagy!
2. Valaki megjegyezte, hogy milyen szép az arcom és biztos várandós vagyok!
3. A zöldségesbe 2 db almát szerettem volna venni, de előttem egy férfi 10 kg savanyú káposztát kért. A kiszolgáló megkérte a pasit, hogy hagy mérje meg nekem a két almát, nehogy elmenjen a babám a sok várakozás alatt. Hozzátenném, hogy még fogalmam sem volt a babáról, de itt már kilógott a lóláb.
A nemvárt napja előtt 1 n appal barnázni kezdtem és olyan érzés volt a méhemnél, mintha megnagyobodott volna. A cicim is fájt, de most másképp, a hónaljból kezdődött. Még aznap csináltam egy pozi tesztet.
A 3. babánknál Balatonon voltunk. Vettem egy kismama magazint, minden hónapban megvettem. Szerinted milyen oldalon nyílt ki? Ismét pozi lett a teszt, de sajna az a babánk nem születhetett meg.
Mintha a menszim jönne, görcsöltem és 5 percenként futottam a wc-re, hogy ellenőrizzem , hogy tényleg a menszesz jött -e meg. Ez ment 2 napig és a harmadikon vettem tesztet ami pozitív lett.
Ja és nem kívántam a kedvenc kajám a bablevest! :-)
A nemvart elotti heten folyton megjon erzesem volt megis ereztem belulrol, hogy nem fog megjonni, mert osszejott a baba, de nem mertem senkinek szolni, amig nem kesett es nem teszteltem.A tesztem pozitiv lett.
13+6 hetes km
nemvárt előtt 4 nappal görcsölt a hasam és vol 1 barna pötty a bugyimon.Sok volt a savam és fájt a mellem,nagyon száraz voltam,ami nem jellemző nálam,végül mensi előtt 3 nappal pozit teszteltem! :))
persze ezek a tünetek nem 1 napon jelentkeztek hanem folyamatosan 1 héttel kezdődtek a nemvárt előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!