15 hetes terhes vagyok és még nem érzem a baba mozgását, holott nagyon sokan írták, hogy 14-15 hetesen már érezték. Amikor a méhem környékére teszem a kezem, akkor koncentrálok erősen, de nem érzek semmi, miért nem?
tudom, hogy van aki később érzi meg a mozgolódást. Csak aggódom, hogy én még buborékokat sem érzek.
Viszont időnként a méhemnek (alsó hasam, gondolom, hogy itt van a méhem) a jobboldalon (ez a gyakoribb), vagy ritkán a baloldalon megkeményedik egy része. Az lehet már a babó?
egy aggódós kismama
Én az első babát 19hetesen éreztem meg.A másodikat már 15hetesen, először nem fogod a kezeddel érezni, csak a pocidban fogsz fura bélmozgás szerű buborékolást érezni, az később lesz mikor már a kezeddel is érzed:)
Boldog babavárást.
24hetes kismama
Szia!
Ne aggódj én is csak a 20. héten kezdtem el érezni előtte én is "csak" ugyanazt éreztem amit Te is kis "vonulásokat", bekeményedést!
Most 21 hetesen érzem teljesen biztosra, hogy Ő az! :))
Boldog babavárást!
Köszi, hogy írtatok. Én azt gondoltam, előbb fogok a kezemmel érezni valamit, mielőtt magától is megérzem a mozgolódásokat.
Hát akkor türelmes leszek és várok.
És a keményedések, az már lehet a baba helyezkedése?
Köszönöm a válaszokat! Akkor ezért nem érzek a kezemmel még semmit :)
Akkor türelmes leszek tényleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!