Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3-4-5 hetes terhes kismamák,...

3-4-5 hetes terhes kismamák, hogy érzitek magatokat? Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés
A testi és lelki érzések is érdekelnének, kíváncsi vagyok, nektek milyen tapasztalataitok vannak.:) Köszönöm!!!

2012. nov. 28. 20:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Hogy lehet valaki 3 hetes?4 még talán, de 3?

Én 6 hetes pár napos vagyok, de vannak tünetek, émelygés, mellfájdalom.

Remélem nem sértettelek meg, de tényleg nincs 3 hetes terhes......mivel utolsó mensitől számítva is legkorábban az elmaradt mensi napján (max1-2-3 nappal előtte) mutatja ki a terhességet. De ez akkor már 4 hetes! Mert ugye, utolsó mensi első napjától számítjuk.

2012. nov. 28. 20:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem vagyok még expert a számolgatásban, nekem a doki mondta meg, hogy 4 hét 5 napos vagyok.:) Fogalmam sem volt, honnan számolta. Ebből is látszik, hogy első terhesség, csak kapkodom a fejem.:)
2012. nov. 28. 20:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
jaj!!! én kérek elnézést, én nekem is elős terhesség :) de kiokítottak hogy igy számolják :) ezért tudom, de gratulálok! és milyen érzés? tudni h lesz egy babód? képzeld nekem hétfőn látta meg az orvos hogy elindult a szívdobogás! 7 hetes vagyok :) persze én sem tudok sok mindent! sok kérdésem is van ! :) csak azt tudom biztosra ami elmult :D
2012. nov. 28. 21:03
 4/16 A kérdező kommentje:

Én csináltam kábé 10 tesztet (mindenféléket) és mind pozitív, szóval biztos van valaki odabent -a doki is ezt mondta a telefonban, csak hozzátette, hogy a kérdés, hogy jó helyen van-e...-aztán végzett még egy gyors fejszámolást és aszerint vagyok 4 hetes.:) Mondta hogy menjek el hozzá a jövőhéten, mert akkor már szerinte tuti látni fog valamit, ha mást nem, egy babszemet.:)

Ráadásul vannak tüneteim is, igazából elég furcsán érzem magam, hihetetlen az egész.:) Te hogy érzed magad? A kezdetekkor volt valami tüneted? Amúgy gratulálok!!! :))

2012. nov. 28. 21:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem az elején erős mellfájdalom volt, most émelygés, gyomorégés!!!!! És mellfeszülés,és kisebb variációi a derék hátfájásnak.
2012. nov. 28. 21:30
 6/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én 5 hetes terhes vagyok. Reggelente enyhe hányingerrel küzdök, és a mellem feszül, hasam szúrkál!

Boldog babavárást!

2012. nov. 29. 10:27
 7/16 cavalli ***** válasza:
Én 6 hetes vagyok, akkorák a ccikóim, hogy amjd szét durrannak :)) Nagyon felpuffadok napközben. Egyébként semmi émelygés, hányiger, hányás.
2012. nov. 29. 15:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Az 5. héten én is be voltam zsongva, hogy érezzek már valamit... most vagyok 8 hetes és szörnyen vagyok, úgy a 6.hét közepén kezdődött, de azóta folyamatos émelygés, hányás, undor a szagoktól, semmire nem vagyok használható, alig bírom már... ezt néhányan biztos hisztinek gondolják csupán, de kire így, kire úgy...örülök ha nektek jobb! Boldog babavárást! :)
2012. nov. 30. 22:42
 9/16 anonim ***** válasza:
70%
én is csak 4 hetes vagyok, de nincs különösebb tünetem...kicsit szúrnak a melleim, de nem vészes, vannak sajgás szerű érzések az alhasamban, de szerintem az is csak azért tűnik fel, mert keresem a tüneteket. viszont fáradékony vagyok....bár eddig is elég lusta voltam..:)remélem minden rendben lezs ott bent:)
2012. dec. 1. 09:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Én 5hetes vok és eléggé szúrkál a hasam,melleim fájnak,meg esténként van egy kis hányinger. Neked tünetek? :) Boldog babavárást!
2012. dec. 1. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!