Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai terhes kismamik, hogy...

Korai terhes kismamik, hogy érzitek magatokat? Mindenki ennyire émelyeg és fáradékony?

Figyelt kérdés
6 hetes kismama vagyok, második babánkat várjuk. Úgy 1,5 hete nagyon gyakran van hányingerem, de még nem hánytam. Sokszor úgy érzem nincs elég oxigén a környezetemben és csak árnyéka vagyok önmagamnak, nincs energiám. Sokszor fáradt, álmos és letört vagyok. A szexet pedig abszolút nem kívánom, ti is így vagytok mindezzel??
2009. szept. 14. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Én menszi szerint most kezdem a 9. hetet (doki szerint egy héttel kisebb). Nekem hál' Istennek hányingerem soha nem volt, néha egy kicsi émelygés, de az is elhanyagolható. Viszont olyan fáradt vagyok, mint még az életben soha. Nekem sokat fájdogál a hasam, gondolom ahogy nő a méhem, mert azt érzem óvatos tapintással, hogy már lassan elfoglalja az egész medencémet.

Ha nem sikerül minimálisat pihennem, akkor sárkány vagyok, de irtózatos. Állandóan zavar, hogy a munkahely úgy kifáraszt, hogy otthon nagyon alábbhagyott a takarítási kedv, és az idő, de remélem csappani fog a fáradság és jobban lez időm mindenre.

2009. szept. 14. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, a szex: volt egy időszakom, amikor be voltam zsongva nagyon, de most meg nem. Érdekes. Biztosan a fáradság miatt, meg amúgy is vigyázni szeretnénk az második trimeszterig, nehogy gond legyen.
2009. szept. 14. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Most kezdetem a 10 hetet. 5 hetesen kezdődött a hányinger ami intenzíven kísér azóta is és hánytam is. Álmosság , fáradékonyság, gyomorégés, szapora szívdobogás ami még van , de remélem legalább a hányinger elmúlik lassan. Boldog babavárást.
2009. szept. 14. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 3 hetes vagyok,egyenlöre jol érzem magam:)
2009. szept. 14. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
8 hetes vagyok, és mint ha rólam írtál volna... :D
2009. szept. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!