Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3-4-5 hetes terhes kismamák,...

3-4-5 hetes terhes kismamák, hogy érzitek magatokat? Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés
A testi és lelki érzések is érdekelnének, kíváncsi vagyok, nektek milyen tapasztalataitok vannak.:) Köszönöm!!!

2012. nov. 28. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
en 6es fel hetes vagyok es a hanyas elkezdodott...semmi bajom nem volt harom nappal ezelottig, es onnantol kezdve kesz....minden szag zavar, olyan erzes mintha masnapos lennek harom napja folyamatosan! Remelem ez hamar elmulik mert tenyleg nem szeretnem kiidegelni a ferjem...gratulalok es sok sikert!!!
2012. dec. 1. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

van 3 hetes terhes pl mint én voltam máig :)) (mára nemvártam)

én előbb teszteltem pozit 3 nappal ...szóval még nem voltam 4 hetes sem mikor megtudtam... :)

jól vagyok csak fáradtabb és éhesebb a szokásosnál :))

2012. dec. 1. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
13:48 nem akarlak elkeseríteni, de én is így voltam,mint te, most 8 hetesen ha lehet, még rosszabb, és egyszerűen nincs mit tenni. néha már bőgök, hogy bírom...
2012. dec. 1. 17:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 4 hetes lehetek ma teszteltek de már 4 napja kimaradt. Jövőhéten amúgy is kell mennem rákszűrés eredményéért, akkor majd megnéz a doki, de szívdobogás még úgysem lesz, de legalább megerősít :)

Ami nekem nagyon kellemetlen az a szédülés :( Igaz én alapból vashiányos voltam/vagyok. De néha úgy megszédülök hogy azt hiszem elájulok (ez is volt az első tünetem, múlt héten kezdődött :) ). A mellbimbóm picit fáj, de még nem vészesek a tünetek. Még nem nagyon fogtam fel, csak határtalan boldogságot érzek, és egész nap mosolygok és szinte senki nem tud kizökkenteni :)

2013. szept. 26. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
* előző vagyok = ma teszteltem
2013. szept. 26. 16:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 3 hetes és 5 napos (követett volt a peteérésem ezért tudom ilyen pontosan) és ma teszteltem pozitívat holnapra nem várom. Rettenetes álomkór van rajtam pár napja, ma pedig egész nap émelyegtem (vagy rossz volt a gyomrom, nem tudom hányingernek nem nevezném) enni pedig nem tudok, semmi nem esik jól.
2019. dec. 28. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!