Súlyos családi problémák miatt mégsem tudom megtartani a babát. Hogy működik az "ügyintézés"?
Figyelt kérdés
Nem tudom megtartani a kisbabát fent említett elég súlyos problémák miatt. Sokáig, szinte a végsőkig húztam a dolgot, reménykedtem, hogy megoldódnak a dolgok, de nem. Ha a családsegítő szolgálatnál megkaptam a szükséges papírokat és sürgősséggel kérem a beavatkozást, akkor van esélyem arra, hogy picit megsürgetik a dolgot? Miután biztos lett, hogy nem tudom vállalni a kicsit nyilván én sem szeretném a végtelenségig húzni. Esetleg, ha magánúton (egy magán klinikán) csináltatom meg, akkor lerövidül a várakozás időtartama? Legyen szíves csak az válaszoljon, aki arra tud választ adni, amit kérdeztem, mert ítélkezésre és alaptalan vádaskodásra idegen emberektől nincs szükségem, elég baj ez így is nekem. 9 hetes vagyok és a baba évek óta tartó fog.gátló szedése mellett fogant.2013. ápr. 24. 13:23
11/11 anonim válasza:
Szia!
ne haragudj,hogy kiváncsiskodom.Csak megkérdezném,hogy vagy mi történt veled azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!