Súlyos családi problémák miatt mégsem tudom megtartani a babát. Hogy működik az "ügyintézés"?
Szerintem a nőgyógyászod kérdezd, hogy lehet-e sürgetni, de még van 3 heted, szerintem belefér. Max. tényleg menj el egy magánklinikára, szerintem ott nem is nagyon kell várakozni, jó pénzért mindent.
Esetleg még a védőnőt kérdezd meg, talán tud segíteni az ügyintézésben.
Én tavaly jártam így.
Fogamzásgátló mellett lettem terhes, nőgyógyász megerősítette a terhességet. Nem szerettük volna megtartani, van már 2 fiam, és féltem, hogy a gyógyszertől lesz valami baja.Mondtam az orvosnak, hogy elvetetem, kaptam egy papírt, meg időpontot a családsegítőbe,ahova elmentünk. (én ekkorra már meggondoltam magam, férjem nem)
Ott beszélgetés egy hölggyel, rábeszélés, hogy tartsuk meg. Megtartottuk
Ha nem így döntöttünk volna, kaptunk volna még egy időpontot a családsegítőbe, ott megint rábeszéléses történet van, azt, ha mindenképp el akarjátok vetetni, akkor újra nőgyógyász, és ott megbeszélitek a műtét időpontját.
Biztos jó okod van rá, hogy így döntöttél/tetek, kitartást és erőt kívánok!
3 fiús anyuka
Igen emlékszem a kérdésedre,hogy a párod kifizette már a magán kh-zat is stb.
Azt hittem megoldódott a probléma de úgy látszik nem.
Vetesd el mert sajnos rá erőszakolni nem tudod,de NE MARADJ ILYEN EMBERREL!!
Te sokkal normálisabb társat érdemelsz,hidd el.
Kitartás.
Sajnálom, hogy egyszerre két embert is elveszítesz az Életedből, legfőképpen a gyermeked, mert pasi akad ezer is...
Csak sok erőt kívánok neked és mielőbb lelj boldogságra! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!