Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy mondtátok meg a...

Ti hogy mondtátok meg a családtagjaitoknak, hogy ne menjenek mindennap látogatni?

Figyelt kérdés

Vasárnapra voltam kiìrva, de még semmi jele annak, h szülnék..

Többször szòba került màr a làtogatás téma, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele..

Tegnap viszont belegondoltam, illetve párom is megjegyezte, h nem nagyon örül, h főleg az első hetekbe odajárkàl mindenki..

Ő családjàbòl nem fognak olyan sokan jönni max anyja, de az se reggeltől estig.. Viszont én csalàdombòl fognak jönni jòpáran.. Itt van eleve anyum, akivel nincs semmi gondunk, csak én azért félek, h kb reggeltől estig ott lesz.. Nővéremről ne is beszéljünk, aki tegnap bejelentette, h annyit fog odajàrkàlni, h megfogom unni, meg h majd ő fogja megfürdetni picit, meg egész nap dajkàlja stb..

Alapjàrat ezekkel nem is lenne gond, de az időtartam az sok..

Félek, h nem fogok tudni eléggé összeszokni picivel mivel mindig ott lesz valaki.. Azt is tudom, h pàrom be fog sokkalni, azt meg nem szeretném ha ő küldené el őket.. Első egy hétbe itthon lesz velünk, akkor azért fogja zavarni, utàna meg azért, mert tuti h mindig lesz ott vki amikor hazaér a munkàbòl.

Bocsi ha hosszù lett, de nem tudtam màsnak elmondani.

Nemtudom, h mondjam meg nekik, h nem kell minden nap fél napokat ott lenni, ùgy h ne bântsak meg senkit..

2013. ápr. 23. 08:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na, ettől paràzok a legjobban, hogy én is ùgy járok, mint Te, és csak kb szoptatàskor lesz a kezembe a lànyom. De ezt nem fogom hagyni, ùgy döntöttem, hogyha ùgy érzem h sok, akkor szépen kerek perec megmondom nekik, h elég volt..

Nem hiszem el, h alapjàrat nincs annyi eszük az ilyen embereknek, hogy hagyjàk anyukàt meg apukàt összeszokni a picivel, hogy nem kell egész nap ott ülni a nyakukon..

2013. ápr. 23. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
En is azt mondom hogy elore szolj nekik,hogy ne a babaval segitsenek hanem a hazimunkaval,kaja keszitessel inkabb,es hogy ne jojjon egyszerre sok ember azt is beszeld meg veluk!Szerintem meg akkor kellett volna szolnotok nekik amikor kijelentettek hogy mikor mit akarnak majd csinalni a babatokkal..Sajnos vannak akik nem erik fel esszel..Nekunk kicsit mas lesz a helyzet,mert kulfoldon elunk es abab szuletese korul 9a kiirt idopont korul) fog jonni hozzank anyukam es a 16 eves hugom.De mar megbeszeltuk hogy anyukam a haztartasban fog segiteni es babazik mikor en kicsit pihenek vagy ilyesmi (nekem korhazi napjaim se lesznek,egybol (kb 6 ora utan) jovunk haza a korhazbol...) szoval kell majd a pihenes..Meg mivel bo fel evig nem fogjak latni a ksilanyomat ezert persze megengedtem anyunak hogy megfurdesse majd mig itthon van,de nem mindennap! Szoval nalam azert ezzel nincs gond,mert megertik es nem tervezgetnek elore.Kicsit szukosen leszunk de megoldjuk egy ket hetig.Neked is kivanom hogy sikeruljon mindenkivel megbeszelni hogy mit szeretnetek a paroddal!23 khm
2013. ápr. 24. 02:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Mondtuk, hogy az első heteket inkàbb jobbàra hármasban szeretnénk eltölteni, de ismerve őket, magyaràzhatok.. Ùgyis jönnek, mert szerintem tisztàba vannak vele, h nem akarom őket megbàntani azzal, h elküldöm őket.. (pedig, ha màr nagyon rànk fognak akaszkodni, akkor igenis megteszem)
2013. ápr. 24. 08:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnos van ilyen,de akkor szépen mondod,hogy most elég.Fáradt vagy,hármasban szeretnétek lenni.Ennyi.De szerintem az nem igazságos,hogyha anyóssal nem engeded annyit lenni a picit mint anyukáddal.Szóval,hogy az egyikkel bármikor a másikkal meg mondjuk heti egyszer.És abba gondolj vele,hogy te is leszel nagymama,lehet fog pld. fiad születni,és te boldog lennél,ha a majdani menyed kiszorítana az unokázásból,csak mert van anyukája?(Akivel nyilván szorosabb a kapcsolata,mint veled lesz,ez természetes.)Szerintem nem.
2013. ápr. 24. 09:06
 15/16 Ananke ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ezen én is izgulok,hogy lesz.Mert én alapból elég hamar felkapom a vizet,meg nem szeretem ha tanácsokat osztogatnak.Szeretek én rá jönni a dolgokra és ha nem megy kérek segítséget.Bár nálam az a helyzet,hogy anyukám vidéken él,és biztos látni szeretné az új szülőtett,főleg,hogy az első unokája lesz.Őt nem küldhetem haza.De szívem szerint pár hétig jó lenne csak hármasba lenni.Anyósomhoz meg a többiekhez semmi kedvem,főleg,hogy egyenlőre most is anyóssal lakunk.Hát kemény menet lesz :(

2013. ápr. 24. 18:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Àtérzem a helyzetedet.. Kívànom, h jòl alakuljon minden. Habàr én szerencsésebb vagyok, mert mi elköltöztünk anyòstòl, de majdnem ùgy alakult, h ott leszünk picivel is, de összevesztek párommal, ìgy kirakott minket (20hetes terhes voltam), elszedte a pénzünket, azt terjesztette h nem lesz egészséges a lànyom, szòval sztem érthető, h nem szívesen làtom sokat.. Én nem fogok ilyet megtenni a gyerekemmel.. Csak azért fogom megtűrni mert pàrom megbocsàjtott neki, és őt nem akarom bàntani.. De én nem felejtettem, hiàba történt hònapokkal ezelőtt..
2013. ápr. 25. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!