Ti mit mondtatok? Miért ilyen kíváncsiak az emberek?
Én mindig azt válaszoltam, hogy rajta vagyunk a témán, és ha lesz valami, szólok.
Ezzel simán le lehet őket szerelni, mert nem tudnak rá mit mondani.
Ha mégis akadt valami nagyszájú, aki erőltette volna, mindig nyomatékosítottam: "mondtam, hogy rajta vagyunk a témán, és ígérem, hogy fogok szólni, ha lesz mondanivalóm:D
Én mindig az orvosnak hiszek, ő azt mondja amit az uh mondd/ mutat neki, az a méretekből számol kort.
A 12. Hétig az uh a mérvadó, mert addig egyformán nőnek a babák, az alapján lövi be a azülés várható idelyét is.
Majd a 12. Hét után, ha nagyobb a babád, vagy kisebb, az már genetika.
Ilyenek az emberek... mindenbe szeretik bele ütni az orrukat! Általában azok kérdeznek rá,akiknek már van gyereke- valahogy ráéreznek a dologra :-)
Nekem sem látszott még hogy pocakosodom,mégis valahogy "lerítt rólam" :-)
Hogy mit válaszolnék? hát én elég bunkó tudok lenni,ha olyat kérdeznek,amihez semmi közük.
Az pedig teljesen genetika,hogy a babák hogy fejlődnek odabent! Nem fejlődnek egyformán a 12. hét előtt sem!!! Ezt pedig tapasztalatból írom!!! Az első a 10. héten volt akkora,mint a 2.babónk a 7. heti uh-n. A negyedik pedig az első uh szerint kisebb volt a koránál,a 12. heti uh-n pedig már annyi volt,amennyinek lenne kellett... A számolás sem pontos. De most az az 1 hét nem számít semmit!! :-) A 12. heti uh-t sem a 12. héten csinálják,hanem 11-13. héten.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!