Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit mondtatok? Miért ilyen...

Lues kérdése:

Ti mit mondtatok? Miért ilyen kíváncsiak az emberek?

Figyelt kérdés
Ti mit mondtatok a terhességetek elején ha rákérdeztek, hogy kismamák vagytok e? Most vagyok 9 hetes és a 12. hétig nem akarjuk mondani, de sokan kérdezgetnek. Nem hiszem el, hogy már most látszana! Mit válaszoljak, hogy semmi konkrét ne legyen, de meg se bántsam őket?
2013. jan. 22. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

En azt mondanam a kivancsiskodoknak,hogy TE leszel az elso aki megtudja ;) Hatha eszreveszi magat,hogy mit kivancsiskodik :D

Minden jot :)

2013. jan. 22. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

A méretek miatt ne aggódj, lehet, hogy később fogant, de az is lehet, hogy a 12. hétre behozza a lemaradást (nálunk ez volt).

Én is titokban akartam tartani a 12. hétig, de ha valaki rákérdezett, nem tudtam letagadni. Általában elmondtam, hogy igen, de nem szeretnénk még reklámozni. Mindenki megértette, nem lett pletyka. Szóltunk a 12. hét után, hogy most már publikus. Nem kellett egy hét, és kb. az egész város tudta.

2013. jan. 22. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:

szia!!

nekem 8+6 naposan volt 21 mm a baba, ő félidőben fogant, uh szerintem a dokid mondta jól hogy 8 hetesnek felel meg a mérete, 9+6 napnál már 31 mm a baba kb....uh biztos később fogant!!!

ne aggódj!!

2013. jan. 22. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nalunk a kisvarosban a szomszedasszony hamarabb tudt mindent,mint mi magunk :D

Es akkor mivan??? Beny@lhat :D

2013. jan. 22. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!