Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor mondtátok meg a...

Ti mikor mondtátok meg a szülőknek, h babát vártok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 18:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kb 8 hetesen... Én kicsit még húztam volna, az első trimeszter végéig, de a férjem már nem bírta tovább, ráadásul már látszott is, hogy kikerekedtem. :)
2012. dec. 2. 18:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy volt,hogy kb. 3 hetesen pozitívat teszteltem,7 hetesen mentünk ultrahangra.A szüleim akkor jöttek vissza egy téli nyaralásból,mi pedig orvostól hazafele jövet mondtuk el nekik.Örültek:)

38 hetes kismama

2012. dec. 2. 18:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen, mikor kiderült. A nagymamámnál voltunk épp, így ő rögtön tudta, de aznap megtudták férjem szülei is :)

Nem vagyunk babonások :)

Jó babavárást :)

2012. dec. 2. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Mi az első pozi teszt után. Nem tudtunk várni. Annyira boldog volt mindenki. :) Apukám arcát látni kellett volna, soha nem fogom elfelejteni. :)

9 hkm

2012. dec. 2. 18:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4 hetesen. Amikor kiderült, hogy baba lesz, elmentem dokihoz. Mensi alapján 4 hetes voltam. Még azon a hétvégén elmondtuk. Nem is tudtam volna magamba tartani.
2012. dec. 2. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
13. hét után mikor már látszik valami. nem mindenki babonás
2012. dec. 2. 18:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Amikor megcsináltam a tesztet:) 18hkm
2012. dec. 2. 19:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi majd karikor mondjuk meg a jóhírt mindenkinek. am most vagyok 5+3 hetes
2012. dec. 2. 19:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Az én szüleimnek aznap elmondtam, ahogy pozitívat teszteltem (4,5 hetesen), párom családjának kb. 7 hetesen mondtuk el.
2012. dec. 2. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Az elsőt kb. 7 hetesen, de elvetéltem. Aztán mikor ismét pozitív lett a teszt, nem akartam a 12. hétig elmondani. De azt először méhen kívülinek gyanították, és be kellett mennem a kórházba UH-ra. Dokim mondta, hogy vigyek cuccot is, mert ha méhen kívüli, akkor azonnal műtét. Tesómat pedig aznap vittük volna gipszcserére, így muszáj volt elmondani. Mert mi van, ha maradnom kell. Nagyon aggódtak, de szerencsére minden rendben volt, és azóta már virgonc nagylány :-)))
2012. dec. 2. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!