Hogy mondtátok el a szülőknek hogy kisbabátok lesz?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:10
1/8 anonim válasza:
Szia! :) mi karácsonykor becsomagoltunk 1-1 pár kis cipőt:)! Rögtön levágták mizu és nagyon örültek:)!
2009. jún. 29. 19:14
2/8 anonim válasza:
Párom anyjáéknak: Mentünk hozzájuk, ott van dohányzás bent a konyhában. Mikor anyós rá akart gyújtani mondta Neki párom, hogy inkább menjenek ki és ott elmondta. Mikor bejött anyósom ezt mondta apósomnak, akivel nagy beszélgetésben voltunk: "ne szövegelj nagyapa!!!" Egyből kikerekedett a szeme! :):):)
Apumnak: hazajöttünk és vacsizott. Mondtam Neki, hogy "emlékszel még, mikor azt mondtad, hogy ne Csöpit(háziállatom) nevezzem a gyerekemnek, hanem legyen igazi unoka? Na most lesz!" :)
Mi így, de megbeszéltük a párommal, hogy az Ő szüleinek Ő mondja el, az én apumnak én! Így viccesebbre véve nekünk jobb volt :)
2009. jún. 29. 19:15
3/8 anonim válasza:
Szia! Én 27 vagyok a férjem 31 éves. 12 éve vagyunk együtt és csak 1 éve házasok! Van a rokonságunkban egy sznob család, akiknél augusztusban lesz esküvő. Anyósom mondja, de jó lesz nekik, meg mennyi pénzük van meg milyen sokan lesznek. Mire én hát mi úgysem megyünk mert én elmegyek szülni egy kisbabát. Nagyon örültek. Az én anyukám sms-t kapott és felhívott sírva tényleg nagymami lesz? Kb. ennyi volt.
35 hetess kismami
2009. jún. 29. 19:18
4/8 anonim válasza:
Az első az Anyukám volt, akinek elmondtam, a szülinapján hátrahívtam a kertbe, csodaszép napsütés volt és madárcsipogás és ott mondtam neki, hogy nem tudom, hogy hogy sikerül, de az biztos, hogy egy kicsi unoka elindult az útján, jó lenne, ha eggyel többen várnánk és szeretnénk. Nagyon boldog volt, bár megkértem, hogy a 12. hétig még ne mondja senkinek, mivel az előző babánk 9 hetesen sajnos elment, és meg akartam várni, hogy egy kicsit "biztosabb" legyen a dolog. Nehezen, de kibírta. )Utána Apukám és a testvéreim is nagyon örültek, amikor elmondtuk a hírt, már pici kis képet is tudtunk mutatni nekik az UH-ról. A párom szüleinek egy külön alkalommal mondtuk el, amikor épp senki másnak nem volt semmilyen ünnepe, ők is nagyon örültek, anyósom még pityergett is.
2009. jún. 29. 19:33
5/8 anonim válasza:
Tavol elek a szuleimtol ezert szemelyesen nem tudtam veluk megoszatni a nagy hirt. Az anyukamnak lefenykepeztem a tesztem eredmenyet es ezt kuldtem el e-mailben egybol, mert nem birtam ki es szuksegem volt a tanacsaira is. Az apukamnak meg varnia kell, mert csak akkor fogom elmondani, ha betoltom a 3 honapot.
2009. jún. 29. 19:54
6/8 anonim válasza:
A dokihoz a 8. héten kaptam időpontot. Csinált uh-t és két képet is adott hozzá. Persze amin még csak egy kis maszat látható, de mindenki tuja, hogy milyen fénykép is ez. Otthon betettük egy képkeretbe, és azt vittük először az én szüleimhez, aztán a anyósomékhoz megmutatni. Persze mindenhol volt nagy örömködés. Bár én alig bírtam ki, hogy legalább anyának ne mondjam el, de az első uh-t mindenképp meg akartuk várni... Utána már lassacskán, de mindenki megtudta...
2009. jún. 29. 20:08
7/8 anonim válasza:
Mi megvártunk a 12. heti uh-t és utána mondtuk el mindenkinek. Sajna nekem már volt vetélésem, akkor se mondtuk meg senkinek, hogy babát vártunk, de jobb is így, én nem bántam meg, hogy eddig vártunk.
Én egész egyszerűen megmutattam anyukámnak a kiskönyvet és az addigi 3 uh-s fényképet, persze nagy volt boldogság. :)
2009. jún. 29. 20:29
8/8 anonim válasza:
leultettem oket a skype ele, mondtam, h most vmi irto fontos dolgot akarok kozolni es egyszusszra kinyogtem h veletlenul estem teherbe, ugy dontottem, h megtartom, elveszitettem az allasomat, az apuka nem akarja, de en boldog vagyok es 1 het mulva hazakoltozom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!