Kismamik! Hogy mondtátok meg a párotoknak, hogy babát vártok. Esetleg valami szokatlan mód?
Mind a három gyereknél együtt csináltuk a tesztet. Már abból sem akart kimaradni, ott izgultunk a teszt felett EGYÜTT :)
Szerintem így jobb volt :) mint egy kiscipő vagy hasonlók (legalábbis nekünk)
Láttam rajta mennyire izgul (azért, hogy pozitív legyen)
Azóta is sokszor bevillan az a kép :)
szia,
terveztük a babát és az első baby projectes hónap után késett :) felkeltünk, megcsináltam a tesztet és közösen izgultuk végig azt az akkor hihetetlen hosszúnak tűnő 3 percet :D amikor "lejárt" az idő, bementem a tesztért, amin ott virított a + és elkezdtem sírni örömömben. amikor kiléptem a fürdőszobából azt hitte azért sírok, mert nem sikerült és elkezdett vigasztalni. én meg csak annyit tudtam kinyögni, hogy de Drágám, milyen színűre meszeled a garázst majd?? (akkor ment az a Renault reklám, hogy a kispapa kékre fest a garázst az új családi autónak). dupla poén, hogy szobafestő-mázoló a szakmája. azonnal leesett Neki, hogy kisbabánk lesz :)
Ági
Az első babánknál már sejtettem, hogy érkezik hozzánk valaki, így sutyiban vettem egy tesztet, megcsináltam, pozitív lett. Este, amikor jött haza a párom a munkából, csak annyit kérdeztem tőle, hogy van-e programja köv. év augusztusra? és megmutattam neki a tesztet :-) nagyon örült
A 2. babánk tervezett volt, sokat beszélt nekem arról, hogy ha összejön, kell egy nagyobb kocsi (na persze :-)). Amikor pozi lett a teszt, csak annyit mondtam neki, hogy "lehet, hogy kelleni fog egy nagyobb kocsi". Egyből vágta, hogy mi a helyzet ;)
Szia,én első babánál csináltattam neki egy bodyt anya +apa szivecske Én felirattal ,és becsomagoltam neki egy teszttel.Erre azt mondta mikor odaadtam ,hogy miért vettem tollat neki :DDD
Majd mikor kinyitotta meglátta a tesztet és a bodyt is :) Könnyes szem egyből :)
Nagyon megható élmény volt !!!
Rajtam látta a párom, hogy nagyon ideges vagyok. Kérdezte, hogy milyen információ van a birtokomban? Elé raktam egy baba cipőt :) azt mondta: szép cipő :) mire én mondtam neki: információ ;) és értette.
Egyébként nem terveztük a babát, mert ő még várni akart vele, de nagyon boldog volt.
17h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!