Hogyan mondtátok el a párotoknak azt, hogy terhesek vagytok? Főleg, hogy az én párom nem akar gyereket még és azt fogja ajánlani, hogy vetessem el!
ha ő se védekezett hanem csak dumált h nem akar gyermeket, akkor vmit ajánlanék neki valahová(szépen kifejezve) az elvetetés miatt :(
mert felelősség is van a világon.:/
egyébként meg az a te döntésed lesz h megtartod e így is, esetleg olyan feltételekkel is h egyedül kell nevelned vagy elhagy később..
aztán olyan is van h ezt csak mondja de mikor ott a valódi szituáció, akkor már meggondolja a dolgot.
kívánom h ez utóbbi legyen!!!
Hát szerintem akkor párod tök jogosan mondja hogy nem akar! Nem kellene másnak ezért leszólni!
Amúgy nekem nincs gyerekem, de pl a tesóm is ilyen spontán mondta el, kijött a fürdőből a teszttel, de gondolom az már nálatok lekésett...
Szerintem bizonytalanba nem szabad gyereket vállani és főleg nem ráerőszakolni az apára! De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!