Hogyan és mikor jelentsem be a Főnökömnek, hogy babát várok? Milyen szavakat használjak? Hány hetesen és hogyan mondtátok el?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, és valamikor el kéne mondanom Neki, de nagyon izgulok, hogy hogyan mondjam el. Utána szeretném a kollégáknak is, de hogyan egyesével, vagy hívjam össze őket egy helyre és úgy? Ti hogyan csináltátok ezeket? Köszönöm előre is!2012. dec. 30. 19:04
1/3 anonim válasza:
Minél előbb jelentsd be mivel csak a bejelentés pillanatától vagy védet.
Mielőtt elmondod reggel írj egy e-mailt is neki, hogy bizonyítékod is legyen. Milyen szavakkal? Ezt pontosan nem értem simán elmondod aztán kész, oké talán meghatja de azért nem rokon, hogy ugráljon örömében.
2/3 anonim válasza:
Én 7 hetes voltam, és mivel raktárosként dolgoztam (emelgetés), így mihamarább jeleznem kellett.
Egyszerűen bementem hozzá, és közöltem, h kisbabám lesz.
Reakciója rettentően emberi volt: meddig dolgozok még? :D
Kollégákkal pedig, akikkel jó viszonyban vagy, akkor akár kis csoportba összehívod őket. Akikkel pedig kevésbé, azok rövid időn belül megtudják a pletykák által :)
3/3 anonim válasza:
Én írtam egy kétpéldányos levelet.hány hetes vagyok,meddig tudok előreláthatólag dolgozni.miután elolvasta,aláírta.egyiket nálahagytam,másik nálam van.így a biztos.sajnos nálunk kénytelen voltam erre,mert nem a toleranciájáról és az egyenességéről híres a főnök.:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!