Akik úgy mond "megbeszélték" a babával, hogy most már ideje kijönni, mit mondtatok neki? mivel sikerült kicsalni?
Figyelt kérdés
most nem a szexre,sétára meg nagytakarításos szülés beindításra gondolok,hanem arra a verzióra mikor beszéltetek hozzá,próbáltátok szépen kicsalogatni! :)2012. dec. 25. 10:16
3/10 anonim válasza:
tényleg hiszel benne??
én is mondogattam,hogy:na,mostmár jó lenne ha ma történne valami. és aznap tényleg be is indult a szülés. de ekkor már eleve túlhordtam,szóval nem hiszem hogy az én könyörgésemre akart kijönni..
4/10 A kérdező kommentje:
most miért kell ezért leszólni?én szépen kérdeztem...ha nem akarsz,akkor nem kell válaszolni,de akkor ne legyél undok sem kérlek!köszönöm
2012. dec. 25. 10:44
5/10 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy szépen-e vagy csúnyán, hanem hogy butaságot kérdeztél.
6/10 anonim válasza:
Raffai Jenő: Lelki köldökzsinór című könyvét érdemes elolvasni ez ügyben. :) Szerintem nem gond, hogy hiszel ebben, én is hiszek. Mindenki abban hisz, amiben akar. Tanácsot adni sajna nem tudok, mert még csak 12 hetes vagyok. De a könyv nagyon érdekes, izgalmas és sok jó dolog van benne. :)
7/10 anonim válasza:
Az első babámmal sok gondom volt. Keményedtem 20 hetesen, kórházba is kerültem. 33 hetes korától alig nőtt, hízókúráznom kellett. Azt mondtam neki, még maradjon bent. 37 hetesen végre elérte a 2500 grammot. Közöltem vele, most már előbújhat. 37+5-ön megszületett.A másodikkal tavaly karácsonyra voltam kiírva. December elsején lettem volna 37 hetes, aznap mentem volna az első nst-re. Mondogattam a babámnak, jó lenne, ha onnan kettőben jönnénk haza. Mondtam neki, hogy a karácsonyt nem szeretném kórházban tölteni. Annyira szót fogadott, hogy még az nst-t sem várta meg. Két nappal korábban kibújt. :) Lehet kételkedni, nekem bejött.
8/10 anonim válasza:
en sem ertem miert kell leszolni a kerdezot....miert ne lehetne beszelni a babaval?? en is beszelek a babamhoz mindig, szeretintem ha beszeltek hozza mar az is segit a kesobbi kommunikacioban, de kinek a pap, kinek a papne.
9/10 anonim válasza:
Én kb 12 hetes terhesen már mondogattam neki, hogy a nagyapja születésnapján jöjjön ki, mert az mekkora poén lenne. Magam sem hittem benne hogy sikerülni fog, kb a kiírt időpontom előtt két héttel volt. Mégis aznap született.
10/10 anonim válasza:
azzal nincs gond ha az anya "beszélget" a babával-a legtöbb anya ezt teszi,de azt hinni,hogy az ő kérésére bújt ki-az már nem reális. ráadásul a kérdező,azt kérdezi,hogy mivel sikerült kicsalogat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!