Munkahelyeteken hogyan mondtátok el, hogy kisbabát vártok, és mikor?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 16:45
1/4 anonim válasza:
Én a betöltött 12. hét után, egy üveg alkoholos, és egy üveg mentes pezsivel, de először a főnökkel közölném négyszemközt, mosolyogva -hisz ez fantasztikus hír:)
2/4 anonim válasza:
8 hetesen négyszemközt beszéltem a főnökömmel. Már előtte 3 évvel szóltam neki, mikor felvettek, hogy kb ilyenkorra időzítenénk, úgyhogy nem érte váratlanul, kedves volt, örült nekünk, azt mondta, már várta. A kollégák a 12. hét után tudták meg, egy kis sütizés kíséretében.
3/4 anonim válasza:
én már az 5. héten,mert nem is dolgozhattam tovább. sok ártalmas anyaggal dolgoztunk.
4/4 anonim válasza:
Nekem egy kicsit érdekes volt a bejelentés. Mert alig telt el 1hónap mikor nagy nehezen átkönyörögtem magam másik sorra (gyárban dolgozom a párommal egy helyen és ugyan az a főnökünk is). Aztán egyik nap mikor be mentem vissza kellet mennem a régi soromra ahol veszélyesebb a munka. Mikor meghallottam mit mondott egyből kicsúszott a számom h nem igazán szeretnék oda menni mert én tudok olyat amit ő nem. Nagy nehezen kinyögtem hogy lehet kismama vagyok. 2-3 percig meg se bírt szólalni a többiekkel együtt. Mivel mindenki ott állt az asztalánál. De már várta hogy mikor fogom be jelenteni neki mert mikor oda kerültem a gyárba már a párommal együtt voltam és már az első naptól tudta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!