Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, kétségbe vagyok esve?

Mit tegyek, kétségbe vagyok esve?

Figyelt kérdés
Párommal 4 hónapja vagyunk együtt és minden nagyon jól működik,jobb nem is lehetne. Fogamzásgátlót szedek már 3 éve,soha nem volt vele gond. Most reggelente fura rosszullétek kerülgetnek,ingerelnek a szagok.Csomó tünete előjött a terhességnek.Még nem mertem tesztet csinálni. 19 éves vagyok és kész vagyok az anyaságra lelkileg és minden tekintetben. Mindig is korán szerettem volna szülni. Nem tudom,hogy a párom hogyan fogadná a dolgot és a szüleim is furán néznének ha esetleg tényleg terhes lennék. Mit tegyek....El fogok menni tesztet venni az biztos....és ha pozitív onnantól kezdve mi legyen...

2013. ápr. 22. 09:08
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!!! Ma voltunk orvosnál és 4 hetes terhes vagyok!!!!! Annyira izgulok,hogy mi lesz fiú vagy leányzó :)
2013. ápr. 29. 11:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kedves kérdező? Család hogy fogadta? Párod továbbra is támogat? Te hogy érzed magad?
2013. máj. 9. 11:20
 23/24 A kérdező kommentje:

Családom nagyot nézett amikor megtudta,de elfogadták a helyzetet,hiszen nem tehetünk róla mert védekeztünk...támogatnak mindenben.....a párom meg állandóan a hasammal van elfoglalva,mindig simogatja,pedig még nem is látszik semmi :)

Néha kicsit stresszes,mert túl jó munkahelye van.De mellette maszek kőműves és most sok a munkája is :)

Én küzdök a reggeli rosszullétekkel.Sokszor alig merek reggelizni,mert fél óra múlva kijön belőlem. ez kicsit kellemetlen....remélem nem sokáig lesz ilyen

2013. máj. 9. 11:39
 24/24 A kérdező kommentje:
* nem túl jó munkahelye van....
2013. máj. 9. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!