Mit tegyek, kétségbe vagyok esve?
Azért bizonyos terhességi tünetek nem csak terhességi tünetek, hanem más betegségeket, problémákat is jellemeznek. Tehát mindenképpen utána kéne nézni, hogy mitől vannak ezek a tünetek. Mert nem biztos, hogy terhességtől.
Amúgy meg az oké, hogy te fel vagy készülve lelkileg, de egy gyerekvállalásra anyagilag, érzelmileg, párkapcsolatilag is késznek kell lenni. Kell egy háttér, amiben biztonságosan fel tud az a gyerek cseperedni.
És ezt te egymagad, ha a párod nem így gondolkozik, 19 évesen nem biztos, hogy meg bírod teremteni. De még lehet ketten se.
A teszttől meg ne félj, ha úgy van, csináld meg, különben nem fogod megtudni, hogy mi van.
Az anyagi háttérrel nincs gond,mert a családom bőven összegyűjtött a számomra pénzt,hogy legyen mivel indulnom az életben. Ebből a részből szerencsés vagyok. A baj az,hogy a párom keveset keres és mellette még kőműves munkákat vállal ami elég szezonális dolog.Egyszer beszélgettünk ilyen gyerek dologról és azt mondta,hogy ő fel van készülve rá,csak nem akarja azt,hogy az én pénzemből legyen minden megvéve. Ő szeretné biztosítani azokat a bizonyos feltételeket.
Már 1 hete nem jött meg a menstruációm úgyhogy szerintem nem csak képzelődöm.
Ha már egy hete késik és ha nincs otthon teszt vegyél ma és hnap reggel csináld meg. Bár ennyi idő után bármely napszakban megcsinálhatod. Majd írd meg az eredményt! :-)
23+5 hkm
Most szeded a tabit? Mert ha terhes vagy, le kéne állni vele, árthat a babának!
Teszt, aztán beszélj a pároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!