Terhes nők alakja- megfigyelte ezt más?
Általában azokra mondják, hogy szinte semmit nem változott az alakja és nagyon csinos, aki amúgy hasra hízós, keskeny csípőjű típus, legalábbis szerintem.
Akinek széles a csípője és fenekes típus, annak mindenképp ott terpeszkedik a hasa alatt a nagy csípő, és a feneke kidomborodik nagyon.
Én ezt sporttal, étkezéssel nem-várandósan kordában tudtam tartani, és vékony voltam (54/170), de most akkora domborulat van hátul is, hogy csak na, pedig nem híztam sokat. Másnak meg csak a hasa van, és "vékony", csinos. Nem azért írtam ki a kérdést, hogy olyan szeretnék lenni, hiszen ez átmeneti időszak, csak vizuálisan nagyon más a két alkat.
Szóval csak én hízok a fenekemre, senki más, jó tudni !! :)
Nem eszem semmi cukrosat amúgy, és csak tk kenyeret, azt is csak reggel.
Én keskeny tipus vagyok, kicsi fenék, keskeny csípő, hasra mellre karra hízok, igazi alma tipus. Sokáig nem vettem észre a hízást terhesség alatt, sőt mindenki azt mondta, hogy semmit nem híztam, mert valóban úgy tűnt,de a mérleg nem hazudott:-) Én tudtam az igazat...a terhességem utolsó 1-2 hónapjában ugrott fel a legtöbb kiló, mert nehez mozogtam már, és elág sok jégkrémet kellett "kényszer hatására" megennem:-)
Nagyjából az első évben lement rólam a nagyja felesleg, de még minding van,én utálom gyülölöm, de nem mozdulnak ezek a hülye kilók, 2 éve szültem, a hasam még mindig nagy, és akarom is vastagabb mint szülés előtt:-(
Terhességet kezdtem 62 kilóval, szültem 80 kilóval, és most vagyok 70:-(
36 éves
Na basszus akkor csak én vagyok ilyen s*ggre hízós :)) Mondjuk nekem az előző 18 kg is leugrott teljesen 4 hónap alatt, és tök lapos lett a hasam meg a fenekem is.
Na de utóbbi most akkora, hogy rá tudnám ültetni a lányomat :)
Azért írjon az is, aki így járt, mint én, hátha vígasztal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!