Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes nők alakja- megfigyelte...

Terhes nők alakja- megfigyelte ezt más?

Figyelt kérdés

Általában azokra mondják, hogy szinte semmit nem változott az alakja és nagyon csinos, aki amúgy hasra hízós, keskeny csípőjű típus, legalábbis szerintem.

Akinek széles a csípője és fenekes típus, annak mindenképp ott terpeszkedik a hasa alatt a nagy csípő, és a feneke kidomborodik nagyon.

Én ezt sporttal, étkezéssel nem-várandósan kordában tudtam tartani, és vékony voltam (54/170), de most akkora domborulat van hátul is, hogy csak na, pedig nem híztam sokat. Másnak meg csak a hasa van, és "vékony", csinos. Nem azért írtam ki a kérdést, hogy olyan szeretnék lenni, hiszen ez átmeneti időszak, csak vizuálisan nagyon más a két alkat.

2013. ápr. 17. 14:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szóval csak én hízok a fenekemre, senki más, jó tudni !! :)

Nem eszem semmi cukrosat amúgy, és csak tk kenyeret, azt is csak reggel.

2013. ápr. 18. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem igaz! Én is széles csípőjű, nagy popsijú vagyok, de csak a pocakom nőtt a terhesség alatt. Az elsőt a 180 centimhez 63 kilóval kezdtem,75 kilóval fejeztem be és a 36. héten szemben állt velem egy kolléganőm és megkérdezte, hogy mikor szültem meg?! Oldalra fordultam, mert csak úgy látszott a pocim. A második terhességemet 64 kilóval kezdtem és 76-tal fejeztem be. Szintén csak pocakra ment, ha valaki szemből látott, nem tudta, hogy babát várok! :o)
2013. ápr. 21. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én keskeny tipus vagyok, kicsi fenék, keskeny csípő, hasra mellre karra hízok, igazi alma tipus. Sokáig nem vettem észre a hízást terhesség alatt, sőt mindenki azt mondta, hogy semmit nem híztam, mert valóban úgy tűnt,de a mérleg nem hazudott:-) Én tudtam az igazat...a terhességem utolsó 1-2 hónapjában ugrott fel a legtöbb kiló, mert nehez mozogtam már, és elág sok jégkrémet kellett "kényszer hatására" megennem:-)

Nagyjából az első évben lement rólam a nagyja felesleg, de még minding van,én utálom gyülölöm, de nem mozdulnak ezek a hülye kilók, 2 éve szültem, a hasam még mindig nagy, és akarom is vastagabb mint szülés előtt:-(

Terhességet kezdtem 62 kilóval, szültem 80 kilóval, és most vagyok 70:-(

36 éves

2013. ápr. 21. 13:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én széles csípőjű fajta vagyok vékony derékkal, mindhárom terhességnél kizárólag a hasam nőtt előrefele nagyon nagyon csúcsosak voltak, hátulról nem is látszott hogy terhes lennék.
2013. ápr. 21. 20:54
 15/15 A kérdező kommentje:

Na basszus akkor csak én vagyok ilyen s*ggre hízós :)) Mondjuk nekem az előző 18 kg is leugrott teljesen 4 hónap alatt, és tök lapos lett a hasam meg a fenekem is.

Na de utóbbi most akkora, hogy rá tudnám ültetni a lányomat :)

Azért írjon az is, aki így járt, mint én, hátha vígasztal :)

2013. ápr. 22. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!