Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tudom biztosan, hogy...

Mikor tudom biztosan, hogy terhes vagyok-e?

Figyelt kérdés
Pàrommal Márc.24-én voltunk.először együtt. Majd x napokon megint menzeszem nem jött meg mert mindig változò így sajna nem tudom késik-e vagy megint csak.össze vissza jön meg. Csináljak egy tesztet és menjek el.dokihoz?? Jòl gondolom? Akkor tuti megtudnám igaz? :-)

2013. ápr. 16. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
dokihoz mindenképpen mennyél le ha össze vissza a ciklusod mert azt kezelni kell. A terehsséget meg tesztből meg tudod állapítani.
2013. ápr. 16. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Csinálj először egy tesztet, de ha változó a ciklusaid hossza, akkor lehet, hogy megint csak egy hosszabb ciklust fogtál ki. Dokihoz kérhetsz már most időpontot, mert lehet, hogy heteket kell várni (nálunk így van), de lehet, hogy még nem fog látni semmit sem.
2013. ápr. 16. 19:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. ápr. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!