Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztosan nem vagyok terhes?

Biztosan nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódóm hogy terhes vagyok... Szeretkezés (máj. 25) után kb 16-17 nappal megcsináltam egy tesztet és egyértelműen azt mutatta hogy nem vagyok terhes. Viszont június 15-16 körül megkellet volna jönnie a menstruációmnak de késik pár napja. (igaz mostanában eléggé rendszertelen volt, volt hogy sietett volt hogy késett) És elég rosszul érzem magam... lehet hogy csak bedumálom magamnak és azért érzem rosszul magam? Mostanában nagyon nagyon stresszes voltam.. család, iskola, ez a terhességtől való félelem stb.
2012. jún. 18. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ja hogy te vagy az....
2012. jún. 18. 23:40
 2/11 anonim ***** válasza:

negatív teszt=nem vagy terhes!

menstruáció=nem vagy terhes!

kérdés van még?

védekeztetek egyébként?mert ha igen és még mindig azt hiszed h az vagy akkor....no comment...

2012. jún. 18. 23:57
 3/11 anonim ***** válasza:
beteg állat vagy
2012. jún. 19. 09:16
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes kommentet, amúgy meg nem menstruálok ez a bajom
2012. jún. 19. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:

csinálj már egy tesztet vagy ennyire sötét vagy?

vagy szted belelátunk a méhedbe hogy van-e ott vki?

ha azt mondom biztos h terhes vagy megnyugszol?

ha azt mondom nem vagy az megnyugszol?

igen lehet h bedumálod

lehet h nem.mit tudom én?

csinálj egy tesztet és kiderül.védekeztetek?mert ha igen és így is azt hiszed terhes vagy akkor irány a doki de nem a nőgyógyász hanem Csernus bácsi...

2012. jún. 19. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:
2012. jún. 19. 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Csinálj még egy tesztet, ha terhes vagy, akkor már ki kéne, hogy mutassa. Mikor volt meg utoljára?

Off: Egyébként meg más típusú ez a kérdés, mert a belinkeltnél menstruáció mellett hiszi, hogy terhes, ez a kérdező pedig nem!! menstruál.

2012. jún. 19. 14:51
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm előttem író, máj.23-án jött meg utoljára.
2012. jún. 20. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Az előtted író vagyok. Még mindig nem jött meg? Ha még nem, akkor ha már csinálsz megint tesztet, az már kimutatná. Ha negatív, akkor menj le orvoshoz.
2012. jún. 23. 22:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát 18.án megjött de barna volt teljesen... nem barna folyás mert az kevesebb és olyan mint a fehér de ez olyan volt mintha menstruálnék, görcsök is voltak csak barna...
2012. jún. 24. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!