Terhes nők alakja- megfigyelte ezt más?
Általában azokra mondják, hogy szinte semmit nem változott az alakja és nagyon csinos, aki amúgy hasra hízós, keskeny csípőjű típus, legalábbis szerintem.
Akinek széles a csípője és fenekes típus, annak mindenképp ott terpeszkedik a hasa alatt a nagy csípő, és a feneke kidomborodik nagyon.
Én ezt sporttal, étkezéssel nem-várandósan kordában tudtam tartani, és vékony voltam (54/170), de most akkora domborulat van hátul is, hogy csak na, pedig nem híztam sokat. Másnak meg csak a hasa van, és "vékony", csinos. Nem azért írtam ki a kérdést, hogy olyan szeretnék lenni, hiszen ez átmeneti időszak, csak vizuálisan nagyon más a két alkat.
De jó nektek (2+3 válaszoló)! hányadik hétben jártok és mennyit híztatok?
Én 8 kg-t, most vagyok 63 a 25. héten.
Hát én ugye túlsúllyal kezdtem, teherbeeséskor voltam 73 kg, majd ebből lement az első 3 hónapban 3-4 kg. Kb. 82 kg-mal zártam a terhességet.
Kisfiam 3 hetes volt, akkor már újra 72-73 kg voltam.
Már 4,5 éves :-)
Minden terhességemet kis túlsúllyal kezdtem (177 cm 73-74 kg) (nem hasra hízós típus vagyok hanem fenékre felkarra combra stb.) terhességeim alatt valóban csak a hasam nőtt, centivel mértem mindenemet a fenekem, combom semmim se lett nagyobb még szerencse...
Én pont azt vettem észre hogy nagyon vékony barátnőimnek hónapok alatt ment vissza csípőjük pl. keskenyebbre vagy vissza se ment többet. Szóval ott ilyen téren látványosabb volt a különbség. Nekem 100 as csípőm (pontosabban fenekem) volt akkor is, most is szóval nincs különbség.
én vékony vagyok, 3. gyerekemet várom,
vékony csípőm, derekam van...minden vissza is ment egyből...3 héttel szülés után a régi voltam...
semmi más nincsen csak a pocakom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!