Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes nők alakja- megfigyelte...

Terhes nők alakja- megfigyelte ezt más?

Figyelt kérdés

Általában azokra mondják, hogy szinte semmit nem változott az alakja és nagyon csinos, aki amúgy hasra hízós, keskeny csípőjű típus, legalábbis szerintem.

Akinek széles a csípője és fenekes típus, annak mindenképp ott terpeszkedik a hasa alatt a nagy csípő, és a feneke kidomborodik nagyon.

Én ezt sporttal, étkezéssel nem-várandósan kordában tudtam tartani, és vékony voltam (54/170), de most akkora domborulat van hátul is, hogy csak na, pedig nem híztam sokat. Másnak meg csak a hasa van, és "vékony", csinos. Nem azért írtam ki a kérdést, hogy olyan szeretnék lenni, hiszen ez átmeneti időszak, csak vizuálisan nagyon más a két alkat.

2013. ápr. 17. 14:53
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy minden nap rengeteget tornázok, popsi általában 1 óra, és mégis ilyen a tükörben :) nagy pocakhullám, hátul meg naagy fenékhullám :)
2013. ápr. 17. 14:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem figyeltem ezt meg. Én a széles csípős - fenekes típus vagyok, eleve túlsúllyal kezdtem a terhességet, de igazából a legvégét leszámítva én nem híztam, csak hasra. Hátulról szinte nem is lehetett észrevenni, hogy terhes vagyok.
2013. ápr. 17. 14:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
én igazi J.Lo fenekes, csípős vagyok, mégis csak hasra ment eddig:)
2013. ápr. 17. 15:00
 4/15 A kérdező kommentje:

De jó nektek (2+3 válaszoló)! hányadik hétben jártok és mennyit híztatok?

Én 8 kg-t, most vagyok 63 a 25. héten.

2013. ápr. 17. 15:01
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát én ugye túlsúllyal kezdtem, teherbeeséskor voltam 73 kg, majd ebből lement az első 3 hónapban 3-4 kg. Kb. 82 kg-mal zártam a terhességet.

Kisfiam 3 hetes volt, akkor már újra 72-73 kg voltam.

Már 4,5 éves :-)

2013. ápr. 17. 15:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Minden terhességemet kis túlsúllyal kezdtem (177 cm 73-74 kg) (nem hasra hízós típus vagyok hanem fenékre felkarra combra stb.) terhességeim alatt valóban csak a hasam nőtt, centivel mértem mindenemet a fenekem, combom semmim se lett nagyobb még szerencse...

Én pont azt vettem észre hogy nagyon vékony barátnőimnek hónapok alatt ment vissza csípőjük pl. keskenyebbre vagy vissza se ment többet. Szóval ott ilyen téren látványosabb volt a különbség. Nekem 100 as csípőm (pontosabban fenekem) volt akkor is, most is szóval nincs különbség.

2013. ápr. 17. 15:17
 7/15 anonim ***** válasza:

én vékony vagyok, 3. gyerekemet várom,

vékony csípőm, derekam van...minden vissza is ment egyből...3 héttel szülés után a régi voltam...

semmi más nincsen csak a pocakom....

2013. ápr. 17. 15:57
 8/15 anonim ***** válasza:
en 170cm/55kg-val kezdtem a terhessegem. Most a 32. hetben vagyok es eddig 5 kg-t hiztam, azt is csak hasra:)
2013. ápr. 17. 16:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Én igazi popsis ,combos típus vagyok amit kőkemény sporttal és étkezéssel tartok kordában. Most 2.babámat várom de most is mint az elsőnél csak a hasam nő! Pedig az edzéseket teljesen alapra vettem vissza problémák miatt. A titok az étkezés!! Ha popsis-combos típus vagy akkor bizony a túlzott ch bevitelre a gyors felszívódású magas glikémiás indexű ételekkel kell nagyon vigyázni. Valamint a nasi/cukros vackokat kukázni:) Jó babavárást!!!! :)) Egy edző
2013. ápr. 17. 18:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os válaszoló, én is ugyanolyan paraméterekkel indultam a babavárásnak. 9. hónapra hány kg voltál? És mennyi idő alatt nyerted vissza régi alakod? Én is 177 cm vagyok, és kb. 72ről indultam. Most a 19. héten a védőnőm mérlegén 75 vagyok, a nőgyógyászom mérlegén meg 77... Nem habzsolok, de nem is vonok meg magamtól semmit. Ugyanúgy eszem kb. mint terhesség előtt.
2013. ápr. 17. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!